Osmaniye

Harçlıklarıyla ihtiyaç sahiplerine destek oldular

11:18 25 Mayıs 2018
Harçlıklarıyla ihtiyaç sahiplerine destek oldular

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, lise öğrencileri, harçlıklarından yaptıkları birikim ile ihtiyaç sahibi 32 aileye gıda yardımında bulundu.

Gülten-Ali Ziyan Anadolu Lisesi öğrencileri, ramazan ayı dolayısıyla aralarında düzenledikleri kampanya kapsamında, sınıflara bırakılan kumbaralarla yardım topladı.

Öğrenciler, biriken parayla maddi durumu yetersiz 32 aileye gıda yardımında bulundu. Öğretmenleriyle aileleri evlerinde ziyaret eden öğrenciler, yardım olarak götürdükleri ürünleri de mutfağa yerleştirdi.

Öğrencilerden Dilara Çelen, öğretmenlerinin de destek verdiği yardım çalışmasını bundan sonra her yıl yapmayı planladıklarını söyledi.

Ramazan ayında yardımlaşmanın daha da arttığına değinen Çelen, "Sınıf temsilcilerimizle her dersliğe bir kumbara bıraktık. Öğrenci arkadaşlarımız harçlıklarından katkıda bulundular. Biz de ihtiyaç sahibi ailelere gıda olarak yardımları ulaştırdık." diye konuştu.

Okul Müdürü Mesut Çiğil de öğrencilerin 1 hafta süren proje süresince çok büyük özveride bulunduğunu belirterek "Sosyal sorumluluk çalışmamız kapsamında öğrencilerimiz örnek bir çalışmaya imza attılar. İhtiyaç sahibi kişilere yardım etme bilincini aşılamaya çalıştığımız öğrencilerimize teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.