Osmaniye

Kadirli'de STK'lardan Cumhur ittifakına destek

16:10 21 Haziran 2018
Kadirli'de STK'lardan Cumhur ittifakına destek

Köprübaşı Kent Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Memur Sen ilçe temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Demirci, 24 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceğini etkileyecek önemli bir seçim olduğunu söyledi.

Kadirli'de bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, 24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde "Cumhur İttifakı"'na destek vereceklerini açıkladı.

Türkiye'nin zor bir dönemeçten geçtiğini aktaran Demirci, "24 Haziran seçimlerine giderken ülkemiz ve milletimiz dünyada ki şer odakları ve onların taşeron terör örgütleri tarafından ateş çemberinin içine alınmaya çalışılan zor bir süreçten geçiyor. Bizler biliyoruz ki bu seçim sadece Türk halkını ilgilendiren bir seçim değildir. Dünyadaki tüm mazlum ve Müslüman milletlerin umudu olan aziz milletimiz, içimizdeki ve dışımızdaki şer odakları tarafından her türlü ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel ve bürokratik prangalarla bağımsızlığımızı tahakküm altına almaya çalışmaktadırlar." diye konuştu.

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını ve dünyada etkili bir rol üstlendiğinin altını çizen Demirci, "Artık bölgesinde belirleyici güç olmuş, terörle ve teröristlerle en aktif bir şekilde mücadele eden, boyun eğmeyen, emir almayan, yerel, milli ve manevi değerlerini referans alarak güçlenen Türkiye’nin şahlanışına şahit oluyoruz. Bu şahlanışın mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır şuuru ile oluşturulan Cumhur İttifakı milli birlik ve beraberliğimizi tesis ederek, ülkemize ve milletimize kurulacak tuzakları bertaraf edecek, geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edecek en güçlü iradedir." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.