Osmaniye

Hamile köpeği çuvala koyup yola attılar

08:05 29 Kasım 2019 13 Yorum Var
Hamile köpeği çuvala koyup yola attılar

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, hamile bir köpeği çuvalın içine koyup yol kenarına atarak ölüme terk etti.

Edinilen bilgiye göre, Kadirli-Sumbas ilçesi yolu üzeri Organize Sanayi Bölgesi ana giriş kapısının yanında yol kenarında hamile olduğu öğrenilen köpek çuval içine konulup ölüme terk edildi.

O esnada otomobili ile yolda seyir halinde olan Menduh Çolakça isimli vatandaşın 7 yaşındaki oğlu “Baba çuval kıpırdıyor” dedi. Bunun üzerine otomobili durdurup araçtan inen Menduh Çolakça yol kenarındaki çuvalın yanına yaklaştığında bir köpeğin kafasının çuvaldan çıktığını fark etti. Çuvalı yırtarak köpeği çuvaldan çıkaran Çolakça daha sonra köpeğin kafasına bağlanmış ipi de çözdü. Çuvaldan ve ipten kurtulan ve hamile olduğu öğrenilen köpek ise kurtarılınca olay yerinden kaçtı.

Olayı canilik olarak nitelendiren Menduh Çolakça, “Akşam saatlerinde oğlumla seyir halindeydim. Oğlum 'baba çuval kıpırdıyor köpek var içinde' dedi. Bende araçla durdum. Köpeği çuvaldan çıkardım. Köpek hamileydi. Sonra sevinerek kaçarak gitti. Böyle vicdansızlık, canilik olmaz” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • Bahadır Han 4 yıl önce Şikayet Et
    yapanlar insan artığı...diyecek bir şey yok..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    insanlığın geldiği durum çok vahim.insaf,merhamet yok neden; uzmanlar ( okumuş cahiller yani psikologlar,pedagoglar,sosyologlar) cevap versin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Arkut 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de hardal tanesi kadar bile olsa karşılığını muhakkak verecektir.
    Cevapla
  • buse 4 yıl önce Şikayet Et
    Vicdansızlar Allahtan korkmayan kuldan utanmayanlar çoğaldı Allah sonumuzu hayır etsin
    Cevapla
  • Büyük Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Adaleti ilahi elbet tecelli edecek fakat namuslu insanlar o günü beklemeyip böyle haysiyetsizliğe bu dünyada da dur demek en ehemmiyetli bir vazifedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.