Osmaniye

Korkunç görüntü! Üst üste yığılmış halde bulundu

15:37 14 Aralık 2019 2 Yorum Var
Korkunç görüntü! Üst üste yığılmış halde bulundu

Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki bir arazide üst üste yığılmış 10 köpek ölüsü bulundu.



Bahçe ilçesi Burgaçlı köyündeki bir arazide, sabah saatlerinde hendek içinde üst üste yığılmış 10 köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin fotoğrafları sosyal medyadan paylaşınca, hayvanseverler duruma tepki gösterdi. İhbar üzerine Doğa Koruma ve Milli Parlar Şubesi ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri bölgeye giderek çalışma yaptı. Köpeklerin zehirlenerek topluca öldürülmüş olabilecekleri şüphesiyle Cumhuriyet Savcılığı'nca inceleme başlatıldı. Aynı bölgeye daha önce de atılmış onlarca köpeğin iskeletiyle karşılaşıldı. Köpeklerin ölüm nedenlerini belirlemek için çalışma başlatılırken, hayvanların ölülüleri iş makineleri ile açılan çukurlara gömüldü.

Jandarma, köpekleri bölgeye atan kişi ya da kişilerin tespiti için çalışma başlattı.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu manzaranın sorumlusu sahte hayvan severlerdir bunların başında acun gelir tv.de köpekleri millete sevdirdi buna heveslenen köpek beslemeye kalktı aldı bir ay baktı öyle kolay değil ilacı yemi evde bıraktığı pisliği sokağa saldı.....milletin başına bela olunca kaçınılmaz son..
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Basit belediyeler yapiyor ya olduruyorlar yada koylere atiyorlar yada belidiyeler
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Köpek sevicilerinin , insanlara yapilan köpek saldirilari sonrasinda..hic sesleri cikmiyor nedense.sevgi ve insaflari hayvanlari asip insanlara ulasamamis olanlarin..hayvan istismari üzerinden insanlik düsmanligi yaptigini ne zaman anlayacagiz.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.