Osmaniye

Torun ve nine 350 bin dolar çaldı! Yakalandılar

10:17 15 Aralık 2019 1 Yorum Var
Torun ve nine 350 bin dolar çaldı! Yakalandılar

Bir evden içerisinde 350 bin doların bulunduğu çantanın çalınması olayındaki şüpheli nine ile torunu Osmaniye'de yakalandı.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinin Çağdaş mahallesinde bir evden 350 bin dolar paranın çalınması ile ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında paranın bulunması ve parayı çalan şüphelilerin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından özel bir ekip kuruldu. Evin yakınlarındaki çok sayıda güvenlik kamerasının kayıtlarını incelenmesi sonucu şüphelilerin E.Ç. (54) ve torunu Y.Ç. (17) olduğu belirlendi.

Şüphelilerin yakalanması için kent genelinde geniş çaplı araştırma yapılırken, şüphelilerin bir otomobil ile Osmaniye'ye gittiği tespit edildi. Osmaniye'de düzenlenen operasyonla yakalanan kadın ve torunu Gaziantep'e getirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ç. tutuklanırken, torunu Y.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, güvenlik kamerası kayıtlarında hırsızlık yaptıktan sonra olay yerinden koşarak uzaklaştığı görülen E.Ç'nin, adliyeye götürülürken ise bastonla yürüdüğü görüldü.

Güvenlik kameralarında olay yerinden uzaklaşan E.Ç'nin elindeki çantayı yanında bulunan bir kıyafet yardımıyla kapatması, yanındakiler ile şakalaşması da güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Adak 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 54 görüntü 90 herneyse evde 350 bin dolar hirsiz hirsizin evine girmesinde aman ha kimseye hirsiz demiyorum yanliz adam cok zenginmis evde 350 bin dolar vaybe
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    350 bin nakit dolarin evde ne isi varmis acaba?
    Cevapla
  • Kayıboyu1 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek sana ne? Senin evde 350 dolar var mı? Devlet bunu sormak zorunda. Hemde yabancı para.
  • Ózgur 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanane
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.