Osmaniye

Domuz saldırısına uğrayan gencin acı ölümü

09:14 25 Mart 2020 3 Yorum Var
Domuz saldırısına uğrayan gencin acı ölümü

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde arkadaşlarıyla çıktığı av sırasında domuz saldırısına uğrayan 24 yaşındaki Mustafa Türker , arkadaşı H.A. tarafından av tüfeğiyle kazara vurularak, hayatını kaybetti.

Olay, bugün Yazı mevkiinde meydana geldi. Mustafa Türker ve arkadaşları, Yazı mevkiinde domuz avına çıktı. Arazide ilerleyen gruba, av sırasında domuz saldırdı. Yaşanan kargaşa sırasında H.A., iddiaya göre domuzu vurmak için tüfeğini ateşledi. Ancak tüfekten çıkan saçmalar, Türker'e isabet etti. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, Türker'in öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Türker'in cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. 

Kazara arkadaşının ölümüne neden olan H.A.'yı gözaltına alan jandarma, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Buyuk turkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Ava giden avlanir demişler Allah rahmet etsin ölümün de hayirlisini versin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eyleye. Önce keçiler yasaklandı sonra ormanlar yandı, yanan ormanın yerinden çıkan çalılar ve zincarlar domuzlara doğal yetişme ortamı oldu artık domuz korkusundan dağa gidemez, tarlayı eklemez olduk
    Cevapla
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim kimi avladı şimdi.
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım ne olacak. Şu ava çıkmasalar ne olurdu sanki. Tabiatın dengesini bozdunuz. İşte çekirge sürüleri , kene hastalıkları vs.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Av çok tehlikeli bir spordur. Ateş hattında kalmak vb çok sıkıntılar oluyor. O yüzden acemi insanlar ile çıkılmamali. Telsiz kesinlikle olmalı. Yeri gelsin bırakın domuzu kaçsın ama güvenlikten ödün vermeyin. Daha çok şey var söylenecek
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında av bir spor değildir.Aslında av hiç bir şeydir.Domuz veya diğer hayvanlar sana zarar vermiyorsa malına , canına , bağına , bahçene onları avlamak neden.Mesela ayı vurmak neden veya ceylan veya dağ keçisi.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.