Bahçeli, klasik koleksiyonuna 4.'yü ekledi

Klasik araba tutkunu olan MHP lideri Devlet Bahçeli, koleksiyonuna bir yenisi daha ekledi. Bahçeli'nin 4 adet arabası var.

Bahçeli, klasik koleksiyonuna 4.'yü ekledi
Bahçeli, klasik koleksiyonuna 4.'yü ekledi
GİRİŞ 21.04.2014 14:14 GÜNCELLEME 22.04.2014 02:11
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kla­sik ara­ba tut­ku­nu Devlet Bah­çe­li, 1971 mo­del Ford Ta­unu­s'­u koleksiyonuna kattı. Sa­hi­bi­nin 30 bin TL is­te­di­ği ara­cı pa­zar­lık ya­pa­rak 27 bin 500 TL'­ye sa­tın al­dı. Bahçeli'nin garajındaki klasik araba sayısı 4'e çıktı.

MHP Ge­nel Baş­ka­nı Dev­let Bah­çe­li­'nin, dör­dün­cü kla­sik ara­ba­sı­nı se­çim mi­tin­gi için git­ti­ği An­tal­ya­'nın Ak­se­ki il­çe­sin­den al­dı­ğı or­ta­ya çık­tı. İl­çe­yi ge­zer­ken bir ga­le­ri­nin önün­de gör­dü­ğü 1971 mo­del Ford Ta­unu­s'­u be­ğe­nen Bah­çe­li, sa­hi­bi ile pa­zar­lı­ğı ken­di ya­pıp ara­cı sa­tın al­dı.

İLK TUR ANKARA­'DA

Bah­çe­li, be­ğen­di­ği gün no­ter iş­lem­le­ri­ni yap­tır­ta­rak sa­tın al­dı­ğı Ford Ta­unu­s'­a An­ka­ra­'da ba­kım yap­tır­dı. 30 Mart se­çim­le­rin­den son­ra ye­ni al­dı­ğı kla­sik oto­mo­bi­li ile Baş­ken­t'­te kü­çük bir tur atan
Bah­çe­li'nin ara­ba­nın pla­ka­sı­nı 34'den 06'ya çe­vir­di­ği öğ­re­nil­di.

TE­SA­DÜ­FEN GÖR­DÜ

Bah­çe­li, se­çim kam­pan­ya­sı için 27 Şubat'ta Akseki'ye gitti. MHP belediye başkan adayının seçim bürosunu ziyaret eden Bahçeli, partililerle birlikte ilçeyi gezdi. Bu sırada bir galerinin önünde "satılık" ilanı gördüğü bal köpüğü rengindeki 1971 model Ford Taunus Bahçeli'nin ilgisini çekti.

PA­ZAR­LI­ĞI KEN­Di YAP­TI

Ak­se­ki­li çift­çi Şe­ra­fet­tin Ak­soy, 43 ya­şın­da­ki ara­ba­sı­nın Bah­çe­li­'ye sa­tış öy­kü­sü­nü BU­GÜ­N'­e an­lat­tı. Ara­ba­sı için MHP li­de­rin­den ön­ce 30 bin li­ra is­te­di­ği­ni be­lir­ten Ak­soy, şöy­le ko­nuş­tu: "Dev­let Bey, il­çe­miz­de hal­ka hi­tap et­ti. Mi­ting ala­nı­na yü­rür­ken sa­tıl­ma­sı için ak­ra­ba­nın ga­le­ri­si­ne bı­rak­tı­ğım 1971 mo­del ara­ba­mı gör­dü. Ge­lip bak­tı, biz­ler­le soh­bet et­ti. Araç sa­hi­bi­nin ben ol­du­ğu­mu öğ­re­nin­ce ‘Kka­ça sa­tı­yor­sun' di­ye sor­du. Ben de, ‘Ge­nel Baş­ka­nım 30 bin TL is­ti­yo­ru­m' de­dim. ‘Fi­ya­tı bi­raz dü­şü­r' de­yip pa­zar­lık yap­tık. En so­nun­da 27 bin 500 TL'­de an­laş­tık. Mi­ting son­ra­sı da­nış­man­la­rı gel­di, no­ter­de sa­tış iş­le­mi­ni yap­tık. Pa­ra­mı na­kit öde­di­ler. Ay­nı gün de ara­ba­yı An­ka­ra­'ya gö­tür­dü­ler."

GARAJA ÇEKİLDİ

1971 mo­del Ford Tau­nus MHP Ge­nel Mer­ke­zi­'nin ga­ra­jı­na çe­kil­di. Bah­çe­li­'nin ga­raj­da; 1982 mo­del 06 DB 1923 pla­ka­lı be­yaz Mer­ce­des, 1987 mo­del 06 TC 2023 pla­ka­lı kır­mı­zı renk­li Bu­ick ile 1987 mo­del O6 TCD 05 pla­ka­lı be­yaz renk­li Vol­vo­'su bu­lu­nu­yor. Bah­çe­li, za­man za­man ga­ra­jın­da­ki kla­sik oto­mo­bil­le­rin­den bi­ri­nin di­rek­si­yo­nu­na ge­çip kü­çük bir şe­hir tu­ru atı­yor.

4. KLA­SİK ARA­BA­SI

Kla­sik oto­mo­bil­le­re ilgisi olduğu bilinen Bahçeli, koleksiyonunda 3 araç daha var. 

1982 model MERCEDES

 

1987 model VOLVO 

 

BUICK marka otomobili

 

YORUMLAR 25
  • alihsan paşa 9 yıl önce Şikayet Et
    mehmet emin bey. evet 80 (plaka osmaniye) dönemini özlüyor
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki Bahçeli 80 dönemini özlüyor. Sağa Sola bölünen mahalleleri, cezaevlerinde çekilen işkenceleri özlüyor. Ama şehid olan 5000 ülkücüyü değil, Onları aklının ucuna bile getiremiyor. Onların ise kemikleri sızlıyor, elbet alacaklar haklarını.
    Cevapla
  • Ahmet Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke benimde olsaydı... 15 bin TL'yede satardım.. :-)
    Cevapla
  • cafer mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Baska isleri yok mu Mhp liyle ugrasiyolar ?. Akp liler Turkiye devleti sayesinde ne mallar elde edebilmisler ? Hazreti Omer r.a. humin adaleti,yasam tarzi nerdeee ?
    Cevapla
  • harun demir 9 yıl önce Şikayet Et
    HURDACI. Bu hurda zihniyetli insanlardan bıktık artık. bizler gariban insanlarız acilen çok geri kaldığımız medeniyet yarışında ivme almamız lazım .bu insanlar bu yarışta bize ne katkı sağlayabilirler.bu hurda zihniyetli insanlara daha ferah yaşamak isteyen insanlar nasıl oy verirler anlayamıyorum.R.Tayyip Erdoğan çok zor ve sıkıntılı geçen seçim kampanyasından sonra ülkemizin satandartlarını dahada yükseltemeye çalışırken;bu zihniyettekiler bu hurdalaryla tatil havasına girdiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle