300 kişi ile beraber Saadet'e katıldılar!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisine katılan Anavatan Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Köylü ve beraberinde 300 kişiyi temsilen bazı gençlere törenle rozet taktı.

300 kişi ile beraber Saadet'e katıldılar!
300 kişi ile beraber Saadet'e katıldılar!
GİRİŞ 31.03.2013 15:00 GÜNCELLEME 31.03.2013 15:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Katılım dolayısıyla Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene, Kamalak'ın yanı sıra GİK Üyesi Şevket Kazan ve partiye iltihak eden gençler katıldı. Törende gençlerin yakasına rozetlerini takıp tebrik eden Kamalak, Köylü ve gençlere ''Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun'' diye seslendi.

Kamalak yaptığı konuşmada, Saadet Partisinin yegane amacının hakkı hakim kılmak olduğunu belirterek, parti politikaları, önem verdikleri değerleri ve hedeflerini anlattı.

Emre Köylü de konuşmasında, daha önce Avrasya Gençlik Federasyonunda görev aldığını belirterek, platformun Türkiye'deki 18 il teşkilatıyla Saadet Partili olmanın gururunu yaşadığını dile getirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Kazasker 11 yıl önce Şikayet Et
    Kamalak Hoca'nın proceleri. Bu proje Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'nin Mustafa Kamalak tarafından BBP ANAP çizgisine (Milliyetçi Muhafazakar?) getirmek için atılmış adımlardan biridir.
    Cevapla
  • Mesut 11 yıl önce Şikayet Et
    Gençelere derdimizi anlatmak yaşlılara anlatmaktan daha kolay ve etkili olduğu için yol doğru... Milli Görüşün sadece Türkiyenin değil Dünyanın da düzelmesi için olmazsa olmaz bir yol olduğunu gençlere anlattığımızda bizi anlıyor ve destekliyorlar..Yolumuzun ve davamızın kendisine en iyi makamlar, mevkiler, paralar, kadınlar vs teklif edildiği halde Allah Rasulünün dediği Bir Elime Güneşi Bir Elime Ayı verseniz ben bu davadan vazgeçmem dediği yoldur milli görüş..Her ne kadar güçlüden yana olanlar anlamasa da..Anlayana davul zurna meselesi..
    Cevapla
  • sinan 11 yıl önce Şikayet Et
    barajı geçeceğiz diye küçük çocuğa reklam yaptırdılar. babacığım ben inanıyorum diyordu çocuk şimdi değil barajı %4 ü bile geçemez
    Cevapla
  • izzet demir 11 yıl önce Şikayet Et
    BAŞKA YOL YOK. TEK YOL İSLAM!. Erbakan hocam ne diyordu. Dünyada 2 tip insan vardır. 1- Milli görüşçüler 2- Milli görüşçü olmak için sırasını bekleyenler. Senin özün burası kardeşim. Başka yolun yok. Nereye gideceksin. Batıya mı israile mi amerikaya mı gidenlerin halini görüyoruz. Milli görüş islami görüştür. Aklını kullan sende gel.
    Cevapla
  • Salih Yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    önce..... önce Saadete katılırsınız seçimlerdede Ak Partiye oyunuzu verirsiniz.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız