Akrabası Tatanoz Ali'den Erdoğan'a akil sitem

"Çözüm Süreci'nde halkın nabzını tutan Haber 7'nin duraklarından biri Erdoğan'ın memleketi Güneysu'ydu. Güneysu'nun en renkli simalarından ve Erdoğan'ın akrabası Tatanoz Ali Amca mikrofonlarımıza konuştu. Tatanoz Ali'nin Erdoğan'a bir sitemi vardı!

Akrabası Tatanoz Ali'den Erdoğan'a akil sitem
Akrabası Tatanoz Ali'den Erdoğan'a akil sitem
GİRİŞ 15.04.2013 10:18 GÜNCELLEME 15.04.2013 14:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hakan Göksel-Bahadır Alemdar'ın haberi

Yolu Rize'ye düşen Güneysu ilçesine uğramayı ihmal etmesin. Doğal zenginliklerinin yanı sıra renkli simalarıyla da dikkat çeken ilçenin bir başka özelliği de Başbakan Erdoğan'ın memleketi olması… 

Haber 7, Çözüm Süreci'nin halktaki yansımasını okuyuculara aktarmak üzere çıktığı Karadeniz Turu'nda Erdoğan'ın memleketi Güneysu'ya da uğradı. Güneysu'nun en renkli simalarından Erdoğan'ın da akrabası olan Tatanoz Ali Amca'yı buldu.

Tatanoz Ali, Erdoğan'ı evinde defalarca misafir etmiş bir isim! Deyim yerinde ise tam bir ayaklı kütüphane… Yaşına rağmen günümüz gençlerine taş çıkartacak kadar sağlıklı ve bir o kadar da neşeli...

Ali Amca yıllardır verdiği siyasi mücadelesinde, Erdoğan'a özel bir önem veriyor ve ayrı bir yerde konumlandırıyor.

Tatanoz Ali hatırlarını anlattığı konuşmasında "bu süreçte Rizeli hemşerilleri olarak, doğudaki vatandaşlar kadar Erdoğan'a sahip çıkamadık" diye de hemşerilerine sitem ediyor.

Tatanoz Ali'nin Başbakan Erdoğan'a akil adamlarla ilgili bir de şaka ile karışık sitemi var. Haber 7 mikrofonlarına açılım sürecini ve Akil İnsanları değerirken "Bu akil adamlar açıklandığın biraz eleştirdiler. Ama bu kavram çok hoşuma gitti. Akıllı adam demiyor bakın dikkat edin Akıl adam diyor. Mesela aniden ortaya bir şey atar akil adam 40 yıl düşünsen aklına gelmez. Hani Bir deli kuyuya taş attı derler ya, işte akıl adam bu demektir. Akil adamları çok iyi buldum ve çok entelektüel insanlar.. .Sinemacılar, yazarlar, tiyatrocular var.. Çok hoşuma gitti ben bunların arasında olmak isterdim. Başbakanımızın aklına gelseydi beni de aralarına alırdı" diyor.

Tatanoz Ali Amca vatandaşları "Bakın  bazı kesimlerin bu akil adamların yolunu kesecek, onları engellemeye çalışacaklar. Sabote edecekler" diye uyarmayı da ihmal etmedi.

***

HABER 7'NİN KARADENİZ DOSYASI YARIN RİZE İLE BAŞLIYOR...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • emre yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    önemli. bazı şeylerin kıymeti gidince anlaşılmıştır ozal gidince anladık kıymetini menderes gidince anladık kıymetini muhsin yazıcıolglu gidince erbakan gidince anladık gelin tayyip gitmeden destek olalım şu terörü bitirsin en azından köstek olmayın allah rızası için görelim mevlam neyler
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 11 yıl önce Şikayet Et
    hay çok yaşa tatanoz emmi.... lakin bazılarını" tatanoz "aşısıda kurtaramaz. öyle şartlarmışlar ki değiştir değiştire bilirsen.
    Cevapla
  • hakkı demirkol 11 yıl önce Şikayet Et
    TERÖRÜ AKİL ADAM DEĞİL AKİL MÜSLÜMAN BU ÇÖZÜMÜ GEKÇEKLEŞTİRİR. 1-Akil adam gitti anlattı ne değişecek adam 40 yıldır devleti düşman görüyordu.Hemen tamam artık ben devleti dost göreceğimmi diyecek Akil adam gidecek temiz kürt halkına anlatacak fakat terörü yapan pkk ve batılı güçler onlar ne olacak onlara kim anlatacak Arkadaşlar bence bu iş İnsanlara imani noktadan girilip tatlı dille yıllarca emek verilerek olur Bazı dindar kuruluşların yaptığı gibi yıllardır kurban dağıtılarak birebir ilgilenilerek olur bu iş ordaki çocukları dersanelerde okullarda iman aşılanarak olur bu iş 23 nisan vesilesiyle Doğudaki binlerce çocukları batıdaki ailelere misafir verin 10 günlük kaynaşsın çocuk batı insanını tanısın sevsin bizde onlara gönlümüzü açalım zaten Vanda yurt yapılıyor geçen haftalarda yardım vesile olduk kurbanda her yıl vesile oluyoruz. Bu işler böyle olur önce gönüllere yatırım yapacaksın
    Cevapla
  • Cengaver 11 yıl önce Şikayet Et
    doğru. Bir sen eksiktin sende katıl Tayatora tamam olsun emmi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi