Altı yıldır maaşına dokunmayan Bakan

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Geçmişte çok zor okumuş biri olarak -söylememem lazım ama madem oldu söyleyeyim- ben 6 yıldır milletvekili maaşımın tek kuruşuna elimi sürmedim. Benim maaşımın tamamı bursa gider" dedi.

Altı yıldır maaşına dokunmayan Bakan
Altı yıldır maaşına dokunmayan Bakan
GİRİŞ 23.04.2013 14:10 GÜNCELLEME 23.04.2013 14:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin başkenti Londra'da gazetecilerle bira raya gelen Bakan Çağlayan, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"Gençlere büyük bir keyifle burs desteği veriyorum

Çağlayan, memleketi Muş'ta liseyi bitiren bir gencin, Ankara'da, İstanbul'da liseyi bitiren bir gençle üniversite sınavında "çatır çatır" yarışabildiğini ifade etti.

Muş'a gittiğinde her yıl 150-200 gencin kendisinden burs konusunda yardım istediğini anlatan Çağlayan, "Bu konuda kendilerine destek veriyorum ve bunu da büyük bir keyifle yapıyorum. Geçmişte çok zor okumuş biri olarak -söylememem lazım ama madem oldu söyleyeyim- ben 6 yıldır milletvekili maaşımın tek kuruşuna elimi sürmedim. Benim maaşımın tamamı bursa gider" bilgisini verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Mucahid öncü 11 yıl önce Şikayet Et
    ya soyduklarınızı nereye koyuyorsunuz... devletin 1 Tl'ye alması gerekeni 1000 Tl'ye alıyorsunuz... Bunu niye açıklamıyorsunuz...
    Cevapla
  • Ahmet KIRMIZI 11 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl geçindiğini açıklasaydı. Nasıl geçindiğini açıklasaydı daha iyi olurdu. Maaşının tamamı bursa gidiyorsa deme ki ekonomi muslukları bol bol akıyor.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    Aman sayın Bakanım çok dikkat et?..... ...Biliyorsun Rahmetli Adnan kahvecide meclisde Milletvekili maaşları için hakmetmiyoruz diyordu Bu Ülkede o kadar çok şerefsiz varki... sonra sözde trafik kazasında öldürdüler onu? ...
    Cevapla
  • E.narin 11 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAKAN SÖYLEMESENİZ DAHA İYİYDİ AMA İNSAN BAZEN BOŞTA BULUNABİLİYOR. Ameller niyetlere göredir. Ben böyle bir davranış karşısın aya kalkarak sizleri alkışlıyorum ve sayılarınız dahada fazla olduğunu tahmin ediyorum.Milliyetçilik kimilerine göre gösteriş olsada sizin gibiler gerçek milliyetçi olduğunuzu gösterdi.
    Cevapla
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    doğru. fatih sultan mehmet han istanbulu fethetmeden önce alişverişe çıkmış bir bakkala girmiş bakkalcı ben bu sabah sifte yaptım karşıkı bakkala getmesini tavsiye etmış o zaman fatih artık istanbulu fethetme zamanı gelmış demiş halkımız de boyle vekillere ihtiyacı var ne zaman halk olarak hepimiz takım tutar gibi parti tutmaz bu gibi vekilleri gonderırsek herkes kazanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!