Millete Hizmet konuşmasında özel fotoğraf

Başbakan Erdoğan'ın, dün gece yayınlanan "Millete Hizmet Yolunda" konuşmasında masadaki bir fotoğraf dikkatlerden kaçmadı.

Millete Hizmet konuşmasında özel fotoğraf
Millete Hizmet konuşmasında özel fotoğraf
GİRİŞ 30.04.2013 15:13 GÜNCELLEME 30.04.2013 15:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, dün gece televizyonlarda yayınlanan "Millete Hizmet Yolunda" konuşmasında, çözüm süreci ve ekonomideki gelişmelere değindi.

Başbakan Erdoğan'ın son Millete Hizmet Yolunda konuşmasının çekimi Başbakanlık İstanbul Ofisi'nde gerçekleştirildi.

ANNESİNİN FOTOĞRAFI BAŞUCUNDA

Erdoğan büyük bir masada otururken hemen yanında bir Türk bayrağı ve diğer yanında masa üzerinde bir fotoğraf dikkatleri çekiyordu. Erdoğan'ın yanından ayırmadığı o fotoğraf 7 Ekim 2011 tarihinde hayatını
kaybeden Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'la çektiği fotoğraftı.

Erdoğan, diğer Millete Hizmet Yolunda konuşmalarından farklı olarak daha geniş kamera açılarının yer aldığı bir çekim formatı tercih etti.

İşte Erdoğan'ın masasındaki o fotoğraf:

YORUMLAR 10
  • Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet kardeşim. kim öle kim kala, büyük lokma ye büyük konuşma. Allah bile kitabında böbürlenmez kibirlenmez küçük görmez iken sen kim oluyorsun?? burası türkiye kardeşim, akşamdan sabaha, sabahtan akşama çoook şeyler değişir. gün gelir akp liler sokağa çıkamaz hale gelir, gün gelir başka partiler iktidar olur gün gelir liderler değişir. 15 yıl önce çevik bir tutuklanacak dense güler geçerdik hadi ordan derdik. yarını Allah bilir..
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    @ KEREM CEM : asagari ücretlisin ama, herkes hakkını alır !. asgari ücrette çalışan bildiğim kadarıyla çoğu mesleği olmayanlar ve vasıfsız işçi arkadaşlardan olan kişiilerdir malesef dünyanın her yertinde mesleği olan veya okuyan daha fazla para alır ve buda onların hakkıdır.
    Cevapla
  • akif akuş 10 yıl önce Şikayet Et
    yinede seni çok seviyoruz ama unutma... hz ömer efendimiz dyorki fıratnın kıyısında bır kuzuyu kurt kapsa ahiretten sorarlar ömerden hesabını sayın başbakanım bu asgari ücretlinini vebalı sizde atanamayan insanların vabali sizde bu iş ateşden gömlek giymektir unutma sen istemesende o vebali sende başbakanım garibi gurabayı unutma biz seni her zaman desdekleriz ama bizi unutmaaaa bak knedimden örnek vereyim arkeolojı mezunuyum son 5 yılda sadece 42 arkeolog işe alındı en son 2012 kpss tercihlerinde sadece dört kişi alındı 4 elbette devlet bütün mezunlara iş veremez ama biz size çözüm yolunuda sunuyoruz dinleyen yok herkes atanacak diye kaide yok ama en azından sosyal devlet anlayışının geregi olan asgeri düzeyde atamayı yaptır atama bekleyen 5000 arkeolog var siz kaç kişi aldınız 5000 atanamaz elbet ama bari yüzde 10için kadroroları attırın bu meslek mezunlarının özel sektörde çalışagı alan hiç yok lütfen artok bizde görün
    Cevapla
  • akif akuş 10 yıl önce Şikayet Et
    işşizlik. bide şu işşiz atanamayan üniversite mezunlarının haline çare bulsa on numara lider olcak ama yılardır bekliyoruz hala bişey yok
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu syn başbakanın makam odasına bak ve içini çek !. bu millet olduğu müddetçe CHP liler. buraya ancak ziyarete girebilir. !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!