Bakan Şimşek kortta, Hakan Şükür sahada döktürdü

AK Partili Milletvekilleri Kızılcahamam'da kampa ara verdi, tenis ve futbol maçında ter döktü. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi tenis maçı yaparken, AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür ve Süleyman Soylu ise futbol maçında hünerlerini sergiledi.

GİRİŞ 05.05.2013 11:15 GÜNCELLEME 05.05.2013 11:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Kızılcahamam'daki 20. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ilk günü Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından toplantılarla devam etti. Akşam ise milletvekilleri güzel havayı da fırsat bilerek spor için kendini dışarı attı. Asya Termal Otel'in yakınında bulunan halı sahaya ve tenis kortuna koşan milletvekilleri, siyasete biraz da olsa ara vererek spor yapma imkanı buldu. İlk olarak Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek tenis maçı için tenis kortuna geldi. Şimşek çiftine ise Ali ve Sosyal Politikalar Bakın Fatma Şahin'in eşi İzzet Şahin ve Bitlis Milletvekili Vahit Kiler eşlik etti. Öncelikle Mehmet Şahin ve Vahit Kiler, Esra Şimşek ve İzzet Şahin ikilisine karşı mücadele etti. Daha sonra ise Esra Şimşek eşi Mehmet Şimşek'in tarafına geçerek galibiyet için mücadele etti.

Tenis maçı sırasında ise saha kenarından geçen Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan makam aracını durdurarak Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslendi. Bakan Çağlayan'ın Kürtçe olarak Mehmet Şimşek'e selam vermesi üzerine Bakan Şimşek de Çağlayan'ı maç izlemeye davet etti. Bakan Çağlayan ise saha kenarına gelerek tenis maçı hakkında yorumlarda bulundu. Bu sırada Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da maç izlemek için sahaya geldiğini gören Bakan Zafer Çağlayan "Come on Cevdet" diyerek Bakan Yılmaz'ı çağırdı. Bakan Yılmaz'ın da yanına gelmesiyle tenis hakkında değerlendirmelerde bulunan Bakan Çağlayan, "Tenis Kürtlerin ata sporudur" diyerek espri yaptı.

Kendisinin belinin rahatsız olduğunu, bu sebepten dolayı tenis oynayamadığını belirten Çağlayan, bir gazetecinin Japonya Başbakanı onuruna verilen yemekte çalınan şarkıları hatırlatması üzerine kanun eşliğinde Kürtçe şarkı söylediğini belirtti. Kendisinin makam bilmediğini ifade eden Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "Dediler, 'hangi makam', 'ben Kürdi, I am Kürdi, yapalım muhayyer Kürdi'. Muhayyer Kürdi bir şarkı çaldık" şeklinde konuştu. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ise Bakan Çağlayan'ın akşam yemeğinde sazla "Burası Muş'tur" türküsünü söylediğini belirtmesi üzerine Çağlayan bu türkünün Muş'un milli marşı olduğunu söyleyerek herkesi güldürdü.

Bakan Çağlayan, "Doğulular tenisi çok iyi oynuyorlar" diyerek, "Tenis Kürtlerin ata sporudur" dedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de daha sonra eşinin tenis maçını izlemek için sahaya geldi. Ayrıca Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış da bir ara tenis kortuna gelerek bir süre maçı izledi. Maç sonunda ise gülen taraf Maliye Bakanı Mehmet Şimşek oldu. Bakan Şimşek eşi Esra Şimşek'in performansının maç sonuna doğru arttığını söyledi.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN TAKIMI GALİP GELDİ

Tenis sahasının yan tarafında bulunan halı sahada da ayrı bir heyecan yaşandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Milli Futbolcu Hakan Şükür'ün takımları futbol maçı yaptı. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, Hakan Şükür attığı gollerle formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi. Maç sonunda ise gülen taraf da 10-6'lık skorla Hakan Şükür'ün takımı oldu. Ayrıca maçta AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Ramazanoğlu'nun kızı Zeynep Ramazanoğlu da forma giymesi dikkat çekti.

Maç sonunda ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin sahaya girerek maçta forma giyen oğlunu Hakan Şükür ile tanıştırdı. Hakan Şükür ise Bakan Şahin'e "Sizin oğlunuz olduğunu bilseydim ona göre oynardım" dedi. Gazetecilerin ise "Bir torpil mi söz konusu olurdu" şeklindeki sorusuna Hakan Şükür ise "Hayır, daha çok gol atardım" cevabını verdi. Maç sonunda ise Hakan Şükür Bakan Fatma Şahin ve diğer oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler : Ekonomi, Futbol, Maç, Devam, İfade, İstanbul, Çağlayan, AK Parti, Bitlis, Milletvekili, Sosyal, Milli, Kahramanmaraş, Soru, Fatma Şahin, Japon, Erdoğan, Gazeteci, Muş

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • fatih genç 10 yıl önce Şikayet Et
    osmanmert. demogoji yapma birader bırakın bu lafları ne sahalar gördü bu akparti hepsindede boyunuzun ölçüsünü verdi size bunu böyle bilin artık
    Cevapla
  • osmanmert 10 yıl önce Şikayet Et
    Millet henüz sahaya inmedi. umarım akpartili vekiller apoya özgürlük ve özerklik vs. konularda oy verene ihanet etmezler.yoksa sahaya millet bi inerse.............vay onların haline
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi