CHP'li başkan: Erdoğan bir teşekkür bile etmedi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan, 17'nci Akdeniz Oyunları için birçok hizmeti gerçekleştirdiklerini, ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine teşekkür etmediğini söyledi.

CHP'li başkan: Erdoğan bir teşekkür bile etmedi
CHP'li başkan: Erdoğan bir teşekkür bile etmedi
GİRİŞ 19.06.2013 16:40 GÜNCELLEME 19.06.2013 16:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, son dönemde hayata geçirdiği projeler ve yatırımlar nedeni ile basın mensuplarına bir kent turu düzenledi.

Özcan ile birlikte Akdeniz Belediye Başkanı BDP'li Fazıl Türk ile daire müdürlerinin de hazır bulunduğu turun ardından açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, Akdeniz Oyunları'nda kullanılacak spor tesislerine bağlanan yollar hakkında bilgi verdi. Spor tesislerine bağlanan tüm yolların asfaltlama, ağaçlandırma, ışıklandırma ve kaldırım çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Özcan, ancak tüm bu çalışmaların belediye tarafından yapıldığının kamuoyuna yansıtılmadığını söyledi.

Akdeniz Oyunları'nın Mersin'e kazandırılması için eski Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ile birlikte çok çaba sarf ettiklerini ve bu organizasyonun Mersin'e gelmesi için ilk adımları kendilerinin attığını ifade eden Özcan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Gönül isterdi ki Akdeniz Oyunları'na katkı veren her kim olursa olsun takdir edilmesi lazım. Biz sayın Başbakan'a Mersin'e bir teminat mektubu ile Akdeniz Oyunları'nın yapılmasında verdiği katkıdan ve aktardığı ödenekten dolayı ben bütün konuşmalarımda teşekkür ettim. Bugün de teşekkür ediyorum. Çok güzel pırıl pırıl spor tesislerine kavuştuk. Mersin, Akdeniz Oyunları'na ev sahipliği yapacak. Spor tesisleri ile gördüğümüz gibi pırıl pırıl yeni bir kent doğdu. Bu yeni tesislerle Mersin bir spor kenti oldu. Gençlik ve Spor Bakanımız, Mersin Valimiz büyük bir emek sarf etti. Düzenleme kurulunda bulunan bütün arkadaşlarımızın büyük emekleri var. Bizim de büyük emeklerimiz var. 2006 yılından bu yana Akdeniz Oyunları'nın kentimizde yapılması için büyük bir mücadele verdik. Bunun kamuoyunda bilinmesini istiyorum ama maalesef konuşma, söz hakkı bile verilmiyor, teşekkür bile edilmiyor. Tabi ki bu insanın ağrına giden bir şeydir. Ama ben Sayın Başbakan'a ile Gençlik ve Spor Bakanı'na Mersin'e yaptıkları bu yatırımlara ve katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • SaNCaKTaR BaBa 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Teşekkür etmedi diye mi? Senin Başbakana teşekkür etmen gerekir!. Nedeni ise bak Akdeniz oyunları memleketinde yapılıyor daha ne istiyorsun? Dünya kadar reklamınızı yapıyor Antalya şöyle böyle diye. Kırşehir'e tek yatırım var onu da yapan Sayın Özal (Petlas) biz Vatana Millete Devlete şükranlarımızı iletiyoruz. Siz utanmadan Başbakan teşekkür etmedi. Yoksa o yolu Başbakanlığa kadar döşedin de bizim mi haberimiz yok? Kendi memleketin için hizmet yapmışsın ve yapmak zorundasın!Ellerine sağlık. Bize Doğru dürüst hizmet gelmeden biz gözü kapalı devletimizi savunuyoruz gücenmiyoruz, adam bana teşekkür etmedi diye ağlayacak. Ne hallere düştük yarabbi...
    Cevapla
  • yasar ozan 10 yıl önce Şikayet Et
    YAHYA KARDES ! ! ! . Kardesim yerinde bir yazi.Tabii biz oralari bilemeyiz onun icin sizin gibi detayli sekilde yazamayiz. Saygilarimla
    Cevapla
  • Eral eral 10 yıl önce Şikayet Et
    sen ne için seçildin?. halka hizmet için seçildin. teşekkür almak için değil. yaptıysan bu halkın parasıyla yaptın. sen önce o paranın sahiplerine teşekkür et. bi hizmet yaptıysan bu millet sana sandıkta teşekkür eder.
    Cevapla
  • yahya 10 yıl önce Şikayet Et
    macit özcan. mersine ne yaptında utanmadan tv ye çıkıp şunu yaptım diyon.sen ve yandaşların dağ tarafında bütün arazileri kapatıp ardından oralardan geçme suretiyle çevre yolları yapmadınızmı.alevi, zengin, mısırdan gelen arap uşaklarının,tencere tava çalan, yani oy aldığın yerler haricinde nereye hizmet ettin.yetmiş yedi sülaleni zengin ettin.şu mersinin girişine bakın çilek,şevket sümer,kurdali,selçuklar mh lerine git ve bak.ordaki insanların suçu ne.fakir gariban olmalarımı,sünni olmalarımı,sana oy vermemelerimi.yollar köstebek yuvası,sinekten pislikten geçilmiyor.yeni şehir tarafı senin oy aldığın yerler, mersin değil ayrı bir şehir oluşturdun diğer yerler ise filistin sokakları.yıllık geliri en çok olan şehirlerden biri olan mersinin varoş yerlerine bak ta utann.ALLAH ŞAHİDİM OLSUN AHİRETTE İKİ ELİM YAKANDADIR.neymiş yol yapmış
    Cevapla
  • erdogan kurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan ben mersinliyim. Veben bu şehirde dışardan gelen birinin nasıl gideceği yeri bulduğuna şaşıyorum neden mersinde yenişehir toroslar mezitli erdemli gibi yön gösteren tabela yok (bir gün gelip herkes mersinlimi olacak)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'