Başbakan Erdoğan 4 gündür nerede?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce de birkaç kez yaptığı gibi İzmir'in Urla İlçesi'ndeki Zeytineli Köyü yakınlarında bir koyda tatil yaptığı belirtildi.

Başbakan Erdoğan 4 gündür nerede?
Başbakan Erdoğan 4 gündür nerede?
GİRİŞ 30.06.2013 07:52 GÜNCELLEME 30.06.2013 09:18
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce de birkaç kez yaptığı gibi İzmir'in Urla İlçesi'ndeki Zeytineli Köyü yakınlarında bir koyda tatil yaptığı belirtildi.

Çarşamba günü akil insanlar toplantısından ardından resmi programı bulunmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesiyle kısa bir tatile çıktığı belirtilmiş, nereye gittiği merak konusu olmuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki yıllarda da gelip kaldığı İzmir'in Urla İlçesi Zeytineli Köyü yakınlarındaki Hacılar Koyu'nda bulunduğu öğrenildi.

Başbakan Erdoğan'ın Urla'daki tatilini resmi kurumlar ise doğrulamadı...

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • benazir kandemir muhcu 10 yıl önce Şikayet Et
    inşallah yine hastanede değildir. zira çok bitkindi son günlerde
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    Formatı bozuk formator, başbakanmı olay çıkarıyor, senin yandaşlarınmı?. Çünkü başbakan sürekli projeler, üretimler, yatırımlar, eksportlar, ticaret, anlaşmalar peşinde. Onun sen ve senin gibilerle uğraşacak bir anlık zamanı yok. Ama sizler onu bu önemli işlerden alıkoymak ve size has sürekli gerilimlerle insanları iş yapamaz hale getirme gayretlerinizle, projelerini, yatırımlarını, üreticilğini engellemeğe çalışıyorsunuz. Tek korkunuz bu milletin bu vatana gerçek hizmet yapanların kim olduğunu anlamalarına ve kanaat getirmelerine mani olmak. Buda ülkede huzur oldukça mümkün değil. Öylese süreki olay çıkaracaksınız, sürekli terör estireceksinizki millet başbakanın başarılarının farkına varmasın, hem rakip ve düşman gözüyle baksın, öyle değilmi. Sonra gerilimi o yapıyor diyede şeytanlığın, aymazlığın ve yüzsüzlüğün daniskasını sergileyeceksiniz. Ama millet o kadar aptal değil, Yorumlara bakarsan sürenizin dolmasına az kaldığını farkedersin.
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇÖZÜM SÜRECİ İLE İLGİLİ RAPORLARI DEĞERLENDİRİYORDUR.. O çalışarak güç topluyor.Uyuşuklar kendileri gibi zannediyor.
    Cevapla
  • muharrem yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    RİZELİ DİYORKİ. Biraz kafani dinle hemşehrim. Bu kadar koşturmağa vucutmu dayanır ALLAH seni başımızdan eksık etmesın şarjzını doldurda öyle gel acele etme daha çök işın var RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN.
    Cevapla
  • mehmet uzmanoglu 10 yıl önce Şikayet Et
    ODA ETTEN KEMİKTEN BİR İNSAN. E L İNSAF ... ey insanlar.koskoca bir ülkenin başbakanından söz ediyoruz. türkiye için yaptıklarının yanında ömür boyu yatsa yeridir.ama durmak yok sadece bu ülkenin geleceği için çalışmak var. sayın başbakan da öyle yapacağından eminim. ona ve ekibine Allah'tan yardımlarını esirgememesini niyaz ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar