AK Parti'ye seçim öncesi İzmir'de büyük şok

CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle, AK Parti'den katılım gösterenlere CHP rozeti takıldı. CHP'ye katıldıkları belirtilen 600 kişi adına konuşan AK Parti Bornova İlçe eski Başkan Yardımcısı Şeref Balbay, "Ramazan Bayramı sonrası 4 bin 500 AK Parti'li CHP'ye geçecek" dedi.

AK Parti'ye seçim öncesi İzmir'de büyük şok
AK Parti'ye seçim öncesi İzmir'de büyük şok
GİRİŞ 16.07.2013 20:01 GÜNCELLEME 16.07.2013 20:01
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

AK Parti Bornova ve Bayraklı'da ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulunanların da aralarında yer aldığı 600 kişinin, CHP'ye katıldığı bildirildi.

Katılım nedeniyle, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende yaklaşık 30 kişi hazır bulundu. CHP İzmir milletvekilleri Hülya Güven, Mehmet Ali Susam, İl Başkanı Ali Engin, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve il yöneticileri de törene katıldı.

"HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, AK Parti'de önemli görevlerde bulunmuş isimleri partiye kattıklarını belirtti. Amaçlarının İzmir halkına daha iyi hizmet vermek olduğunu söyleyen Engin, "Ülkenin götürülmek istenen diktatörlük yapısına 'dur' demek için çok sayıda arkadaşımız bizimle birlikte yürüme kararı aldı. Yeni katılan arkadaşlarımızın mevcut üyelerimizden hiçbir farkı olmayacak. 2014 yerel seçimlerinde büyük oy farkıyla yeniden iktidar olacağız. Büyüyerek, çoğalarak yeni yol arkadaşlarımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi.

'HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ'

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise CHP'ye geçen isimlerin AK Parti Bayraklı kongre sürecinde yaşadıkları haksızlıkları çok iyi bildiklerini belirtti.

Karabağ, "Biz asla belediyeciliği yaparken taraf olmadık. Her partiden vatandaşa eşit şekilde hizmet ettik. Arkadaşlarımız da bunu gördüler ve bizimle birlikte yürüme kararı aldılar. Halkın iktidarını 2014 yerel seçimlerinde tekrar kuracağız" diye konuştu.

"KONGREDE HAKSIZLIĞA UĞRADIK"

CHP rozeti takanlar adına konuşan AK Parti Bornova İlçe eski Başkan Yardımcısı Şeref Balbay, "AK Parti'den haklı gerekçelerle istifa ettik. Kongre sürecinde büyük haksızlığa uğradık. Bayraklı'da başlattığımız halk hareketini CHP'de sürdüreceğiz. Ramazan Bayramı sonrası 4 bin 500 AK Parti'li CHP'ye geçecek" dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti'den CHP'ye geçenlerden bazılarına rozetlerini İl Başkanı Engin ile milletvekilleri Susam ve Güven taktı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • ömer faruk çelebi 10 yıl önce Şikayet Et
    halkın iktidarını kuracakmış..... ya arkadaşım zaten şu anda halkın iktidarı(%49,8) kurulmuş... ne yani CHP iktidar olunca mı halkın iktidarı oluyor? başka partiler parti, başka partilere oy verenler halk değil mi? laf söylemiş işte... CHP de böyle adam görmek şaşırtmadı beni...
    Cevapla
  • Sinan Egeli 10 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'den Siyasi Parti Kayıtlıları..!. Bunlar bazı siyasi partilere kayıt yaptırıp da durumdan nemalanmak isteyen güruh takımı olmasın? Maksat Parti de kaydım olsun da bir işimiz düşüğünde hallede bilelim zihniyeti sahibi kişiler gibiler... Halkın tamamını temsil ettiklerini kim söyleyebilir? İddiadan öteye, yönlendirme amaçlı olduğunu aşikar...
    Cevapla
  • babolos 10 yıl önce Şikayet Et
    KISILER ENINDE SONUNDA OZUNE OZUNE DONER . Ahir zaman bu zaman saflarin belirlendigi zaman, her sey ozune donecek, insanlarda kendine yakin fikrine uygun, yani açikcasi Batila Hak arasi Savas, Mucadelesi, ALLAH Bizleri Dagima Islamin Yaninda yer Alanlardan eylesin.
    Cevapla
  • Duma[N] 10 yıl önce Şikayet Et
    arpa unundan olmaz baklava. maalesefki arpa unundan baklava ne kadar olursa chp ziihniyetindende o kadar akpartili olur. bence oy alacagız diye o zihniyete güvenmemek lazım tokatımızın turhal ilçesi yenisu beldesi alevi bir beldemiz 12 sene dsp ve chpden belediyelik yaptılar bir hizmet yapmadılar uyanıklar 2004 secimlerinde akpartiden kazandırdılar sözde ama vekil seciminde yine chpye verdiler 2009daki secimdede akpaertiye kazandırdılar. ve ne oldu biliyormusunuz türkiyede bir ilk oldu akpartili belediye chpye geçti :-) diyede reklam yaptılar ermeni kılıçdaroğlu chpye geçince hepsi birtden chpye koşdular çünkü liderleri alevi kılıgına ermeniden başkası değildir
    Cevapla
  • Zekeriya B 10 yıl önce Şikayet Et
    Babadan kalma.... bu nasil bir zihniyet? Insan babadan kalma ve yüz yil icerisinde vatana hic bir hizmeti olmayan partilere nasil oy verir? Onlar eger gercekten chp ye gecmislerse zaten demek ki her zaman chpliydiler. Devam edin akp deki bozguncularin maskesi düssün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı