Sözcü'nin bir 'AK Parti balonu' daha patladı

Yine Sözcü gazetesi yine yalan ve çarpıtılmış bir haber… Yaptığı haberlerle okuyucusunu yanıltan Sözcü gazetesinin hedefinde yine AK Parti vardı. Çoğu zaman olduğu gibi Sözcü yine çuvalladı.

Sözcü'nin bir 'AK Parti balonu' daha patladı
Sözcü'nin bir 'AK Parti balonu' daha patladı
GİRİŞ 20.07.2013 13:44 GÜNCELLEME 20.07.2013 14:09
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi…

Sözcü gazetesi bugün "Ramazan yardımları AKP'li başkanın villasına gitti" başlığıyla okuyucusuna ulaştırdığı haberde "AKP, her ile TIR'larla ‘gıda yardımı' gönderdi. Ancak Ardahan'a gelen yardımlar, AKP'li belediye başkanının evine (Villasına) boşaltıldı." İfadelerine yer verdi. Sözcü, yerel seçimler öncesinde AK Parti'nin genel merkezde hazırlattılan ve Başbakanlık tarafından gönderilen TIR'lar dolusu yardımların illere ulaştırıldığını ve bundan Ardahan'ın nasiplendiğini yazdı.

AK Parti Genel Merkezi'nden aldığımız bilgiye göre, böyle bir yardımda bulunmadıklarını ve buna benzer bir hazırlıklarının da olmadığı ifade edilirken konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Ardahan Belediye Başkanı Faruk Gürsoy, detayları Haber7'ye anlattı.

"YARDIMLAR AK PARTİ'DEN DEĞİL"

Habere konu olan yardımın AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilmediğini dile getiren Başkan Gürsoy, yardımın hayırsever bir iş adamına ait olduğunun altını çizdi. Başkan Gürsoy, Ramazan ayında yardımseverliğin arttığı bugünlerde bu tip haberlerin gündemi lüzumsuzca meşgul etmek ve yardımları engelleme maksadı taşıdığını dile getirirken haberdeki bir çarpıtmayı da şöyle açıkladı:

"Yardımı şehrimize ulaştıran hayırsever bir değil birkaç TIR yardımda bulundu. TIR'ların boşaltılması için Ardahan'da birkaç yer belirledik. Onlardan biri de benim evim oldu. Altını depo olarak kullandığımız eve boşalttığımız bu yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız."

"VİLLADA OTURMUYORUM"

Haberin başlığındaki ‘villa' kelimesinin de özellikle seçildiğine dikkat çeken Başkan Gürsoy, villada oturmadığını ve villaya da sahip olmadığının vurgusunu yaptı. 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Kamile Göktaş ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sedar Gökdemir de bu iddiaları yalanladı.

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 28
  • KARADENİZ FIRTINASI 10 yıl önce Şikayet Et
    BOSTAN KORKULUĞU. tır eve boşalmış ama dağıtılacağından bahsedilmemiş :
    Cevapla
  • süleyman bostancı 10 yıl önce Şikayet Et
    okuma yazmanız varmı yoksa okumadanmı yorum yapıyorsunuz. başkanda demiş bir TIR da benim eve inirildi diye yani haberde bir yalan yok yani doğru haber ...
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    halil israil! sözcüden daha iyi bir gazete biliyorum sizler için. The Jerusalem Post ya da Yedioth Ahronoth. Tavsiye ederim. en az sözcü kadar keyif alacaksınız okurken... Gerçi sözcü son zamanlarda, sizin gibillere, okurken verdiği zevk hususunda, hepsini sollamıştır ama çeşit olur fena mı...
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. yardımı yapan her kimse allah razı olsun kendisinden ailesinden geçm,şlerinden ama hayrı yaptım diyip gecmekte olmuyor hayrı yardıma ihtiyaç sahibi şnsanlara ulaştırıp ulaştırılmadıgıda takip etmesi daha makbul olur bence . yardımların takibatı anlaşılan çapulcu sürülerine kalmış onlarda yıpratmak için haber yapmış görünüyor anlaşılan gene baltayı taşa vurdular .. çapülculugu iyi beceriyorlar ama haberçiliyi beceremiyorlar
    Cevapla
  • ahmet dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    gazetenin ismi yanlış. çamurcu olmalıydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı