Kılıçdaroğlu ile Mustafa Sarıgül ilk kez buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP kulislerinin en güçlü aday olarak gördüğü Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, uzunca bir sürenin ardından ilk kez görüştü.

Kılıçdaroğlu ile Mustafa Sarıgül ilk kez buluştu
Kılıçdaroğlu ile Mustafa Sarıgül ilk kez buluştu
GİRİŞ 22.07.2013 07:03 GÜNCELLEME 22.07.2013 09:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edindiği bilgiye göre Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün bir misafirini uğurlamak üzere Atatürk Havalimanı'nda olduğu dakikalarda CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun da Ankara'ya geçmek üzere burada bulunduğu ve ikili baş başa bir görüşme yaptı.

10 dakika kadar süren görüşmeye Kılıçdaroğlu'nu uğurlamak üzere Atatürk Havalimanında olan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in de şahitlik ettiği öğrenildi.

Öte yandan Milliyet Gazetesi yazarlarından Nagehan Alçı, Mustafa Sarıgül'ün CHP'den aday olması için istediklerini yazdı.

'Mustafa Sarıgül aday olacak mı?' bilinmez ancak Alçı'ya göre, Sarıgül sadece kendisinin "zorla" partiye kabul edilip aday olmasından yana değil.

İşte Alçı'nın konuyla ilgili olarak yazdığı yazıdan ilgili bölüm...

"İsteği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekranlara çıkıp onu ve en az 300 arkadaşını resmen partiye davet etmesi. Ancak böyle bir ortak bir basın toplantısıyla, arkadaşlarıyla birlikte CHP'ye davet edilirse aday olmayı kabul edecek...

CHP'den sağlam bir kaynağım Sarıgül'ün tek şartının bu olmadığını da söylüyor. O kaynağıma göre Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu ve ekibine Beşiktaş, Şişli, Kadıköy ve Bakırköy adaylarını da kendisinin belirlemesi koşuluyla İstanbul adayı olabileceğini belirtmiş. Bu da şu anlama geliyor: Şayet Sarıgül'ün İstanbul adaylığı kesinleşirse İsmail Ünal, Selami Öztürk ve Ateş Ünal Erzen de tasfiye edilecek ve yerine yeni adaylar gelecek..."

KAYNAK: HÜRHABER-HABER7
YORUMLAR 5
  • mehtap dalgalı 10 yıl önce Şikayet Et
    aydın dogan ve koç la görüşmesi filizlemeye başladı. sosyetelerde boy gösteren halkıçı sarıgül
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç ? elde var sıfır !. sarıgül elindeki kariyeri kaybetmek istemiyorsa şişli belediyesinde kalır ! yoksa ondanda olacak !
    Cevapla
  • Ali Gürbüz 10 yıl önce Şikayet Et
    alayınız bir olun gelin. Ulan alayınız bir olun gelin. eğer bu saatten sonra (ki gezi terörü kırılma noktasıdır) Tayyibi size yedirirsek en şerefsiz bir milletiz. ergenekondan nasıl çıktıysak, çin seddini nasıl aştıysak, malazgirti nasıl geçtiysek, çanakkaleyi yedi düvele nasıl zehir ettiysek, en son kıbrısta bütün küffarı nasıl dümdüz ettiysek, ve bütün dünyanın destek verdiği pkk terör örgütüne allahın izniyle 40 yıldır vatanı 10 bin şehit verip böldürmediysek, şimdi de yepyeni bir adımın arefesinde Tayyibi size yedirmeyeceğiz. onu siz SEMBOL yaptınız. o sembolü size ezdirmeyeceğiz. kızsak da, sövsek de size yem etmeyeceğiz. HADİ YOLUNUZA kapitalist kölesi kızıllar...
    Cevapla
  • fahrettin elma 10 yıl önce Şikayet Et
    KERHEN. k oğlu mecbur bırakılmassa sarıgül ü asla istanbul adayı yapamaz ancak kaybetmessi için belki aday yapar çünkü biliyor sarıgül chp ye geldiğinde k oğlu o koltukta du ra maz
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    BİZDE YEDİK. elin GAVURU ÖYLE İSTİYOR DİYE SARIGÜLE oyverceğimiz ve hükümet yapacağımız nerden çıktı, siyasette tarf tutmaktan nefret ediyoruz ama solcuların ne mal odunu gezi olayları tamamen açığa çıkardı, tek güvendikleri sarıgül kaldıysa bunlar çoktan bitmiş, esasında bunların sarısıda beyazıda kızılıda SADECE RÜZGAR GÜLÜ!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular