Gürsel Tekin'den 'sandığa gidin' çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Taksim Gezi Parkı derinişiyle birlikte toplumsal muhalefetin ayağa kalktığını söyleyerek, seçimlerde oy kullanmayan seçmenlere, "Sandığa gidin" çağrısı yaptı.

Gürsel Tekin'den 'sandığa gidin' çağrısı
Gürsel Tekin'den 'sandığa gidin' çağrısı
GİRİŞ 28.07.2013 17:36 GÜNCELLEME 28.07.2013 17:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Çamçı Köyü'nde, 'Anadolu Kadın Hareketi'nce düzenlenen 'Gezi'den Kazdağları'na uzanan demokrasi' konulu panele katılan Gürsel Tekin, son seçimlerde sandık başına gitmeyen seçmen sayısının 8 milyon olduğuna dikkat çekerek şöyle dedi:

"Kim bu sandık başına gitmeyenler, merak ettiniz mi hiç? Aranızda oturanlar, arkamızda duranlar. Gelin, en azından önümüzdeki süreçte demokrasi için, Türkiye'nin geleceği için sandık başına gitmeyenlerin tamamını sandık başına getirelim. Seçim çalışmaları sırasında kadınlara ve gençlere büyük sorumluluklar düşüyor. Taksim Gezi Parkı direnişiyle birlikte toplumsal muhalefet ayağa kalktı. Bu da çok önemli."

Panelde gazeteci Ayşenur Arslan, CHP Genel Merkez İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Kemal Akkurt, Halk Evleri Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Birol, aktivist Hülya Nehir, terzi yamağı olarak tanınan Barbaros Şansal da birer konuşma yaptı.

Paneli Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu (CHP), Güre Belediye Başkanı Kamil Saka (CHP), Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan (CHP), Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat (CHP), CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve Edremitliler izledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki gideceğiz. D-CHP-K darbe örgütüne D-HKP-C terör örgütüne cuntacılara diktatörlere emperyalis uşaklarına merkep in gestaponun uşaklarına söyleyecek sözümüz var - inan ki bu millet konuşunca ne Koç ve Nedenyahu tek bir laf bile edemiyecek - ölmek var israil e bu memleketi teslim etmek yok - Almanya gitsin yunanistanı işgal etsin Türkiye bağımsız kalacak - isterse kılıçtaroğlunu alabilir onun yerine de gesatpo sarıgül ü getirsin 5 yıl da o oynasın muhalefetçilik
    Cevapla
  • anadolubeyi 10 yıl önce Şikayet Et
    SANDIĞA DEĞER VERENE BAKIN. Sizin seçmeniniz zaten sandığa gidiyor. Gitmeyen seçmenler de size asla oy vermez. Sonuç itibarıyla siyasetten hiç anlamadığın belli. "Sandık her şey değilse" bu figan niye? Gidin ortalığı karıştırın siz. En iyi becerdiğiniz iş adına eylem dediğiniz şiddet, adına özgürlük dediğiniz isyandır..
    Cevapla
  • HASAN SARAC 10 yıl önce Şikayet Et
    hatırmatma. genel başkanına söyle unutmasın yada bir yanlışlık yapmasın :)
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    EVET SANDIĞA GİDECEĞİZ,HEMDE OYUMUZU CANI GÖNÜLDEN AK PARTİYE VERECEĞİZ.. analarımızın ak sütü gibi helal ederek oyumuzu vereceğiz.
    Cevapla
  • yorumcu 10 yıl önce Şikayet Et
    zaten oy kullanmayanların hepsi CHP'li. gezi parkı eylemlerine destek verenler ve de AKPARTİ'ye kesinlikle oy vermeyecek olanlar öyle mi? Bugün hiç güleceğim yoktu bayağı güldüm. İnadına herkes sandığa gitsin ve bakalım siz yüzde kaç oy alacaksınız AKPARTİ eğer % 60'a yakın bir oy almazsa ben de bir daha yorum yazmayacağım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı