Uzun: Halkımız arkamızda, kürt sorunu çözülecek

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Türkiye tarihinde Kürt meselesi ile ilgili ilk defa kendi partileri döneminde demokratik adımlar atıldığını söyledi.

Uzun: Halkımız arkamızda, kürt sorunu çözülecek
Uzun: Halkımız arkamızda, kürt sorunu çözülecek
GİRİŞ 29.07.2013 15:11 GÜNCELLEME 29.07.2013 15:11

Kürt sorununun çözümünde AK Parti'nin kararlı olduğunu belirten Uzun, "Süreç boyunca defalarca, hükümet ve AK Parti'nin önünün kesilmeye çalışıldığını görüyoruz. Darbe planları, e muhtıralar, AK Parti'yi kapatma süreci, çıkarılan toplumsal olaylar, ölümler, halkın benimsediği ve umut beslediği bir iktidara karşı, muhalefetin ve diğer tüm statükocu odakların birlikte hareket edişi manidardır." dedi.

Türkiye'nin güçlenmesinden birilerinin rahatsız olduğunu, ülkenin kan kaybetmesini isteyen iç ve dış bazı unsurların ülke üzerinde çeşitli oyunları denediğini söyleyen Uzun, "Kim ne yaparsa yapsın bu ülkenin güç kaybetmesini, huzur ortamının bozulmasını kimse başaramaz, çünkü hepimiz biriz, birliğimiz de demir gibi sağlamdır. Türk halkı birbirine kenetlidir, sağduyuludur. Halkın arkasında olduğu iktidar ise hizmet seferberliğini sürdürmektedir. Türkiye'nin son 10 yılda yaşadığı gelişim, değişim, gücüne güç katması dışta ve içte belli kesimlerde rahatsızlık oluşturuyor. Varsın olsunlar, halkımız artık her şeyin farkında. Türkiye için el ele verdik, yolumuz doğru, halkımızla omuz omuza yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor