CHP'li vekillere şok: Bu mahallede çalıştırmayız

CHP'li milletvekillerinin Gülsuyu'nda yaptıkları basın açıklamasının yarıda kesen ve Halk Cephesi'nden olduğunu söyleyen bir kadın, "Biz devrimciler, size burada seçim çalışması yaptırmayacağız" dedi.

GİRİŞ 15.08.2013 16:25 GÜNCELLEME 15.08.2013 18:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

CHP milletvekilleri Müslüm Sarı, Celal Dinçer ve Mahmut Tanal, Maltepe'de yaptıkları incelemeler ile ilgili Maltepe Gülsuyu Gülensu Heykel Meydanı'nda açıklama yaptı. Müslüm Sarı, "Evveliyatı 2 yıla kadar giden ama özellikle son bir kaç ayda ciddi şekilde yoğunlaşan bir çete saldırısı söz konusu bu bölgede. Özellikle Gezi olaylarından sonra bu saldırıların dozunun artmaya başladığını gördük" diyerek, CHP olarak konuyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Sarı'nın açıklaması devam ederken, Halk Cephesi üyesi olan bir kadın, "Bunlar bir yıl önce neden değerlendirilmedi?" diyerek, Sarı'nın konuşmasını kesti ve kameraların karşısına geçti. CHP'lilerin seçim öncesi geldiklerini söyleyen kadın, "İstemiyoruz. Biz devrimciler, olarak bu mahallede istemiyoruz. Biz, Halk Cephesi olarak size burada seçim çalışması yaptırmayacağız" diye konuştu.

Bunun üzerine Sarı da, "Demokratik bir ülke burası. Herkes kendi fikrini söyleyebilir, bütün fikirlere de saygılıyız" dedi.

Konuyla ilgili olarak birçok kişiyle görüştüklerini aktaran Sarı, "Burada ciddi anlamda bir güvenlik zaafiyeti oluşturulmuştur. Çete saldırıları hiçbir şekilde kovuşturulmamakta, sonuca ulaştırılmamaktadır. Kişilerin eşgalleri, kim oldukları bilinmektedir. Ancak hiç bir biçimde gözaltına alınmamıştır" diye konuştu.
CHP'li vekiller açıklamanın ardından çevredeki esnafla görüştü. Vekiller dün gece saat 02.30-03.00 sıralarında hediyelik eşya mağazasına iki el ateş açıldığı belirtilen Mazlum Yılmaz'ı ziyaret etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • murat dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    Gülsuyu. o mahalledeki binaların çoğunluğu gecekondu ve o bölge özellikle DHKP-C ve PKK gibi örgütlerin resmen kurtarılmış bölgesi. oraya dışarıdan birinin gitmesi bile zor. kendi içlerinde örgütlenmişler. yanlışlıkla bile yolunuzu düşürmeyin derim. insan kendini bambaşka bir ülkede gibi hissediyor. devletin oraya bir çözüm bulması gerekir acilen. O CHP li vekillerin amacı oranın sosyalist tabanından oy almaktır ama oradan oy çıkmaz. orası başka. vekillere de acıdım. korkmuş gözlerle bakıyorlar. doğaldır. her an bir köşeden molotoflu biri çıkabilir
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER MİSALİ. CHP yıllardır teröristleri,anarşistleri solun tüm fraksiyonlarını hatta bugünkü BDP yide meclise taşıyan ve ülkeme hainlik yapanların kalkanı olan bir habis uırdur.Şimdi ise beslediği,sevip okşadığı,koynuna koyup yattığı bu sözde devrimci özde terristler konuşturmamaya,faaliyet yaptırmamaya başlayınca RÜZGAR EKEN,FIRTINA BİÇER atasözü aklıma geldi.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. komedi resmen ama burada herhalde gündeme oturmak için yapılan bir tepki oldugunu sanıyorum saldırıları yapanlarda tepki koyanda destek olmayada gelende aynı tastan besleniyorla ise bu yaygaa ne oluyor . bu gezi çapulcuları k.k annından öpmeye devam eder vekillerine rozet verir halk cepeçilerinede adam temini için yönlendiriler ögrençiler . pişkinlik komedisi bu yapılan..
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    DURUN SİZ KARDEŞSİNİZ. DHKP-C, CHP, SİSİ, ESED, ERGENEKON, DEVRİMCİLER, ÇAKMA MİLLİYETÇİLER, ANTİKAPİTALİST MÜSLÜMANLAR, Hepiniz kardeşsiniz ananız kraliçe memleketiniz londra. İpinizi tutan güç aynı
    Cevapla
  • necmi ali doğan 10 yıl önce Şikayet Et
    Koprulu'ye. Ak PArti milletvekillerinin cogu haftasonu secim bolgesinde halkın içinde zaten. Biraz ezbere konuşmuşsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı