Başbakan Erdoğan'a çok özel koruma

Başbakan Erdoğan, İstanbul'dan Diyarbakır'a helikopterle uçabilecek. Skorsky'nin özel korumalı VIP helikopteri, 15 gün sonra teslim edilecek...

Başbakan Erdoğan'a çok özel koruma
Başbakan Erdoğan'a çok özel koruma
GİRİŞ 20.08.2013 09:00 GÜNCELLEME 20.08.2013 09:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için üretilen VIP Skorsky, yola çıktı. Başbakanlık için Skorsky'nin hazırladığı ve saatte 300 km hız yapan helikopterle İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar yakıt ikmali yapmadan uçuş gerçekleştirmek mümkün. Azami menzili 1000 km olan helikopter elektronik korumayla donatıldı.

YOLCU KAPASİTESİ 8

Yetkili personelin dışındakilerin helikoptere yaklaşması dahi yasak. 6-8 yolcu taşıma kapasitesine sahip, yatağa dönüşebilen koltuk, çalışma masası, banyo, lavabo ve mutfağı bulunan helikopter ABD'nin Pennyslvania eyaletinde üretildi.

HAVADAKİ EN GÜVENLİ ARAÇ

Skorsky firması, helikopteri özel güvenlikle korumalı olarak hazırladı. Elektronik koruma sistemi ile 'en güvenli helikopteri' olarak lanse edildi. Helikopterlerin VIP donanımlarına Başbakanlık karar verdi. Helikopterin, Gölcük'e geldikten sonra Başbakanlık yetkilileri, korumalar ve pilotlar tarafından teslim alınacağı belirtildi.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 2
  • Cem Tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    GPS Navigasyon yazilimi.. navigasyon cihazina ben yazilimla mudahale edebiliyor, istedigim yone yonlendirebiliyorum. istersem otomatik hedefi degistirip gps i kapatiyoeum. gelen sinyal ve verileri istediğim gibi degiştirebiliyorum. bunlar cok basit, fazlasi var. gps sinyal uretici princ tanesi buyuklugunda heryerde kullanilip takip edilebiliyor. basbakan veya devlet buyukleri veya herhangi birisi, bir bitki veya bir hayvanin tum hareketleri 1 mt den az yanilma hareketi ile takip edilir. isterse basbakan telefon kullanmasin.korumalarinin, ailesinin, yakinlarinin,hareketinden takip edilir ve bulunur, dinlenir, buzdolabinada gps yerlestirilir, telefonlara da, bilgisayarlarada, saatlere de. bilgisayarlarda micro islemci icine gps gomulebilir. fotograf makinelerinde var ve gps ile veri ve ses iletisimi yapilabilir. internette yapilan her adim taip edilir ve mudahale edilir.
    Cevapla
  • ibrahimkarakaya 10 yıl önce Şikayet Et
    1 gr C4 Patlayıcı Elektronik devre çipinin içine konduysa ne olacak. Uzaydan gönderilecek bir sinyalle motorun tamamen yok edilerek veya elektronik devreler içindeki casus yazılıma göre gelecek belli koddaki sinyali bekliyorsa. Bu helikopter istendiği zaman düşürülebilecek bir araçsa ya. Yerli uçak, helikopter araba vb üretelim derken tek sebep ekonomi değil elbette. teknolojide gelişmek için üretmemiz lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı