Erdoğan'ı canlı yayında ağlatan mektup

Mısır'da katledilen Esma'nın babasının yazığı mektubu dinleyen Erdoğan canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

Erdoğan'ı canlı yayında ağlatan mektup
Erdoğan'ı canlı yayında ağlatan mektup
GİRİŞ 22.08.2013 22:14 GÜNCELLEME 23.08.2013 15:50
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

Mısır'da katliamın sembolü olan 17 yaşındaki Esma'nın babasının kızına yazdığı veda mektubu canlı yayında Başbakan Erdoğan'ı ağlattı.

Erdoğan, "Benzer şeyleri ben yaşadım. Geceleri tabii eve geç geliyorduk. Bir gece kızım da odamızın kapısına bir pusula asmıştı, 'Bir geceni de bize ayır' demişti. Bizim ayıracak vaktimiz yoktu. Bulunduğumuz hareket içinde tabii koşturuyorduk, geceleri eve gelişimiz 01.00-02.00. Tabii geldiğimde çocuklarım yatıyordu. Esma'ya el-Bilteci tabii bu mektubu yazarken, o ifadelerde adeta ben de çocuklarımı gördüm" dedi.

Konuşmakta zorlanan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Benzer şeyleri ben yaşadım. Geceleri tabii eve geç geliyorduk. Bir gece kızım da odamızın kapısına bir pusula asmıştı, 'Bir geceni de bize ayır' demişti. Bizim ayıracak vaktimiz yoktu. Bulunduğumuz hareket içinde tabii koşturuyorduk, geceleri eve gelişimiz 01.00-02.00. Tabii geldiğimde çocuklarım yatıyordu. Esma'ya el-Bilteci tabii bu mektubu yazarken, o ifadelerde adeta ben de çocuklarımı gördüm. Bir de onun Esma'nın cenaze namazını kıldıramayışı ve bir de tabii şu olgunluk ve geleceğe bakıştaki ölüm ötesi dünyayı okuyuşu beni ciddi manada duygulandırdı."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 141
  • Jet Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖNCE CAN, SONRA CANAN ?. Bir ata sözü vardır bilirmisiniz? Özellikle yalaka arkadaşlara sesleniyorum? Önce can, sonra canan derler. Yani bir insan önce kendini düşünmeli ki,başkasını da düşünebilsin. Elbette ki, Suriye ve Filistin de akan masum kan, şerefsizlik ürünü bir olaydır. Ancak filistin ve suriyeli müslümanlar için üzülen ağlayan gösteriler yapan kişiler, şehitler için ağlıyor gösterilere katılabiliyorlarmı? PKK nın öldürdüğü 30 bin kişiye hangisi ne kadar ağlıyor? PKK lılar barış ayağına serbest bırakıldı, hangisi itiraz etmiş? Katil Apo şerefsizi kahraman dindar biri gibi gösterilmeye çalışılıyor,hangisi itiraz etmiş? POLİS Türk bayraklılara saldırıyor, PKK lılara göz yumuyor hangisi itiraz etmiş? Siz gidip ülkeniz de olaylar varken , görmezden gelip Filistin ve Suriye için,Ülkenizdekilerden çok göz yaşı dökerseniz Allah hesap sorar?Şehide ağlamanız için,PKK kimyasal mı kullansın?
    Cevapla
  • Jet Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    TİMSAHLARDA AĞLAR , AMA AVINI YERLER :). Yalakalık o kadar büyümüş ki, bazıları Tayyip'i sanki dini bir lidermiş gibi lanse ediyorlar.Aynı adam BOP Başkanı.BOP Dünyayı amerika ve israil yalakası yapma projesidir.Aynı adam,PKK ile görüşen şerefsizdir dedi kanka olmadımı?Hangi şehit için ağlamış?Reyhanlıda bombalı saldırı oldu.52 kişi hatırlıyorum öldü.Ağladımı? Başbakanın ağlaması,Ahmet Davutoğlunun ağlaması gibi.Filistin de iki göz iki çeşme,reyhanlıyı adam gülerek anlattı.Aslında Başbakan Esma içinde ağlamadı.Zekası olan anlar. Kendi kızlarını güya çok çalışmaktan göremediği için ağladı ve açıkladı da.Esma olayın bahanesi oldu?Güya asılan Ülkücü için ağladı, ülkücüleri kastedip sonra bir kaç çapulcu dedi.Biraz da CHP lileri kastetti.Yanıt ölmüş annesine ağır ve toplu küfürlerle geldi.Timsah'ın ağlamasına inanırsanız sizi yer!
    Cevapla
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    SİBOP-2. O stratejinin bu kadar işlevsiz kalması Erdoğan sayesindedir. Bu derece aktif bir başbakan, dış işleri bakanı varken bop pasif oturun düşünün az. Kılıçdaroğlu olaydı görürdüm bu ülkede Suriye'deki, Mısır'daki müslümanlara destek olmaya çalışanlara neler yapılıyordu. Müslüman müslümana bunları yapmaz, hoş son firavunla son nemruta destek verenlerin müslümanlıkları konusunda herşeyin aslını ancak Allah Teala bilir diyebiliriz.
    Cevapla
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    SİBOP. Tutturdular bop sibop gidiyorlar. Arkadaş az mantıklı konuş, Erdoğan tezkereyi geçirmek istese idi alırdı bağlayıcı grup kararını, hiç bir milletvekilinin gıkı çıkmazdı. O zaman da dediği "müslümanın kanı elimize değmesin" idi. O zamanlar, gireceksek k.ırağa girelim başka yerde işimiz yok diyenlere rağmen çok şükür o tezkere çıkmadı. Olanca doğan,koç zımbırtılarına rağmen o tezkere çıkmadı. Rahmetli Erbakan keşke Erdoğan'ın direndiği kadar 28 Şubatçılara direnebilse idi. İmzaları atmayıp, yıkacaksanız yıkın diyebilse idi. Siz fazla kılıçdaroğlu gazına gelmişsiniz. BOP'un eşbaşkanı Erdoğan yerine kim olsaydı paşa gönlünüz olurdu.
    Cevapla
  • Barışık hayat 10 yıl önce Şikayet Et
    "Bir adam Resulullah'a (s.a.v.) kalbinin katılığından şikayet etti. Resulullah (s.a.v.): "Yetimin başını okşa miskine de yedir .". Ebu Hureyre (r.a.) anlatıyor: "Bir adam Resulullah'a (s.a.v.) kalbinin katılığından şikayet etti. Resulullah (s.a.v.): "Yetimin başını okşa miskine de yedir buyurdu."(557- Ahmed b. Hanbel ) Başka bir rivayette şöyledir: "Bir adam kalbinin katılığından şikayet etmek üzere Resulullah'a (s.a.v.) geldi. Resulullah (s.a.v.) ona "Sen kalbinin yumuşamasını ve ihtiyaçlarının yerine getirilmesini istiyor musun? Öyle ise yetime merhamet et. başını okşa, ona yiyeceğinden yedir ki kalbin yumuşasın. ihtiyaçların da karşılanmış olsun... "(558- Taberâni (mevlana.com)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı