CHP'nin gözü AK Parti'nin o belediyesinde!

Yerel seçimler yaklaşırken kıyasıya yarışın yaşanması beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için CHP'de Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün partiye katılımına kesin gözüyle bakılıyor.

CHP'nin gözü AK Parti'nin o belediyesinde!
CHP'nin gözü AK Parti'nin o belediyesinde!
GİRİŞ 24.08.2013 10:32 GÜNCELLEME 24.08.2013 10:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Vatan'da yer alan habere göre; CHP'nin hedefinde şu anda AK Partili belediyenin yönetimindeki Üsküdar Belediyesi bulunuyor.

CHP'nin elinde İstanbul'daki 39 ilçeden 12'si; Adalar, Ataşehir, Avcılar, Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece, Çatalca, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sarıyer, Silivri bulunuyor. Anketlere göre CHP 12 ilçe belediyesini elde tutabiliyor. Bu 12 ilçeden bazılarının başkanlarının değiştirileceği ifade ediliyor.

Sarıgül'ün CHP'den aday olması durumunda Şişli ilçesi de CHP'ye geçecek. İstanbul'da Başbakan Erdoğan'ın da evinin bulunduğu Üsküdar'da CHP özel bir çalışma yapmayı planlıyor. Üsküdar'da 2009'da AK Parti 113 bin, CHP 87 bin oy aldı.

YORUMLAR 6
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    belediye. chp mhp ye guveniyor ama değil mhp tum partiler birleşse istanbulda havasını alır istanbul halkı chp nın zamanını unutmamıştır tekrar o gunlere donmek istemez ,kendileri bile bir bakkal bile idare edemedik itirafında bulunun istanbulu nasıl idare edecek ,değil istanbulu bunlar istanbulun bir mahallesını bile idare edemezler ,örneğin kadıkoy ortada 15 seneden fazladır kadıkoy chp de 15 seneki kadıkoy le şimdiki kadikoy arasında bir fark varmı belediyenın bir hizmetini,yatırımını gosterebilen varmı yazın bazan bazı parklarda çalgılı eğlence duzenler o kadar
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve MHP ,...bebekleri çocukları kadınları katledenlere darbecilere arka çıktılar!!!!! hala utanmadan Oynu istiyorsunuz!!!! . ....darbecileri katilleri savunan CHP ve MHP,nin katledilen bebeklerin çocukların üzerinizde vebali var!!!!!!!..Size oy verenlere yazıklar olsun!!!!!
    Cevapla
  • abdullah erol 10 yıl önce Şikayet Et
    Üsküdara Gider iken Aldı da bir Yağmur. Sen Üsküdara'a ancak havanı almaya ya da yağmur yemeye gidersin. Şaka mı yapıyor yoksa birileri fena gaz mı verdi bu adama.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    siz izmiri elinizden kaçırmayında ,İSTANBUL ANKARA zaten bizim !. İzmir AKP nin eline geçerse İzmirde ev fiyatları çok düşecek ,sebep oraya göç ettirilen aleviler köylerine tekrar gidecekmiş !
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    SEN ÖNCE ELİNDEKİLERİ KURTAR.. sen önce elindekileri kurtar kılıçtar.onlarda elinden gitmesin ama sen bufayla gidrsen o belediyelerde gider hiç şaşırma!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız