Sarıgül'den önce onlar harekete geçip aday oldu

CHP'de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı geçen Mustafa Sarıgül düğümünün yarın yapılacak PM'de çözülmesi bekleniyor. Ancak Sarıgül'den önce kendisine yakın olan isimler CHP'den aday adayı oldu bile.

Sarıgül'den önce onlar harekete geçip aday oldu
Sarıgül'den önce onlar harekete geçip aday oldu
GİRİŞ 07.09.2013 12:42 GÜNCELLEME 07.09.2013 15:02

AK Parti 'nin güçlü olduğu ve büyük farkla 2009 yılındaki yerel seçimlerini kazandığı Esenler ve Arnavutköy ilçelerinde CHP'den aday adayı başvurusu olmadı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e yakın isimlerin ilçelerden aday adayı olduğu dile getiriliyor.

Radikal'in haberine göre; Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Engin Akman, Çatalca'dan aday adayı olurken. Sarıgül'e yakın olan bir başka isim Özgür Koçak Beşiktaş'tan, Şişli Belediye Meclis Üyesi Hakan Dalokay ise İzmir Çeşme'den aday adayı oldu.

‘CHP tabanının yüzde 65'i barış sürecini destekliyor' açıklaması ile gündeme gelen daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden PM üyesi Gülseren Onanç, İstanbul'da Beyoğlu belediye başkanlığı aday adayı oldu. Gezi Parkı eylemleriyle gündeme gelen İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeyse yazar Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü ve Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği (BEYDER) Başkanı Tarkan Konar Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?