Destici konuşturulmayınca protokolü terk etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve genel merkez yöneticileri, Bilecik'in Söğüt ilçesinde düzenlenen 732. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nde kendilerine söz verilmediğini ileri sürerek protokol tribününü terk etti.

Destici konuşturulmayınca protokolü terk etti
Destici konuşturulmayınca protokolü terk etti
GİRİŞ 08.09.2013 16:59 GÜNCELLEME 08.09.2013 16:59
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın konuşmaya çıktığı esnada protokol bölümünden ayrılan Destici, Meclis dışında olan siyasi parti başkanlarına bu sene söz verilmemesine tepki gösterdi, Ecdat topraklarında bile adaletsiz davranıldığını vurguladı.

Selçuklu Vakfı Çadırı önünde konuşan Mustafa Destici, "Bizler her yıl bu törenler düzenlendiği zaman, Büyük Birlik Partisi'nin kurulduğu günden bu yana hep buradayız. Bugün bize burada yapılan geçmişte rahmetli şehit genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğluna, Yalçın Topçu başkanımıza yapılmıştı. Maalesef bunlarda devlet adamlığı, devlet yönetme, devlet idare etme, birleştirme, buluşturma ve barıştırma diye bir felsefe yok. Bunların felsefesi ayrıştırmak ve bölmektir. Onlar ne kadar ayrıştırmaya kalksalar da bölseler de biz onlara inat bölmeyeceğiz, böldürtmeyeceğiz." dedi.

Destici, "Biz Ertuğrul Gazi dedemizin, Osman Gazi atamızın yerindeyiz. Herkes kendine yakışanı yapar. Biz kendimize yakışanı yapacağız. Birileri Söğüt'e her geldiklerinde Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye öğüdünü okusalar da Söğüt'ten çıkmadan bunu unutsalar da nefisleri, benlikleri, gururları, kibirleri buna müsaade etmese de biz kendimize yakışanı yapacağız." diye konuştu.

Destici, şunları söyledi: "Bizler Ertuğrul Gazi'yi, Osman Gazi'yi, Fatih Sultan Mehmet Han'ı, Kanunu Sultan Süleyman Han'ı ve nice atalarımız sadece böyle anma törenlerinde değil, her zaman anan ve onların yolunda yürüyen siyasi bir hareketiz. Birileri adaletsiz olabilirler, adaletsizliği sadece burada yapmıyorlar. Kaymakamlıklar eliyle dağıttıkları sosyal yardımlaşma paketlerinde bile adaletsizlik yapıyorlar. Onun için adaletsizliği onlar burada ilk defa yapmıyorlar. Onlar adaletsizlik yapsalar da, onlar adaletsiz davransalar da adaleti dilinden düşürmeyip ama adaleti hiç uygulamasalar da biz düşmanımız için bile adaletten ayrılmayacağız."

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 16
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp etmişler...... Türk-İslam ahlakına uymamış. Ayrıca "Meclis dışından" Yabancı biri gelse marifet diye konuşturulurdu!
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    yeniysen öğren...ülkücülere hakaret yağdırıyorlar..sıkışınca kardeş diyorlar. biz ülkücüyüz biz bize yeteriz....
    Cevapla
  • Tylor Atkinson 10 yıl önce Şikayet Et
    sabır taşı çatladı artık. "son çareydi, başka partimi var, ha gayret az kaldı şu seçimde bitsin bidaha akp partiye oy verin" lafları artık karın doyurmuyor maalesef artık sabır taşı çatladı hep verdim AKP ye oyumu ama bu sefer isterse %0.1 alsın oyum BBP ye AKP'den başka sağ kanatta kendime yakın hissettiğim tek oy verilecek parti BBP AKP'den sıtkı sıyrılmış ama başka parti bulamadığı için akp ye veren seçmenlerin hepsinide BBP ye bekliyorum
    Cevapla
  • erdemce 10 yıl önce Şikayet Et
    dadaş kardeşim. ben 99 seçiminde MHPye oy verdim. tanımadan herkesi aynı kefeye koyma. gençliğimde de ülkü ocağında bulunmuşluğum var epeyce ayıptır söylemesi. kime oy vereceğin beni ilgilendirmez. benim görüşüm bu. bu sayfalarda birkaç gündür yazıyorum. beni tanımıyorsun
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    dokunulmazlıklar ne oldu.. 12 eylül ne oldu..ama dolar iki lira benzin beş lira oldu. ülkücüler has evlat oldu...başka kapıya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu