Son ankete göre AK Parti'nin oyları uçtu

Başbakan Erdoğan son araştırmalara göre AK Parti'nin Güneydoğu'daki oy oranını açıkladı ve çözüm sürecinin partinin oylarına nasıl yansıdığını gözler önüne serdi.

Son ankete göre AK Parti'nin oyları uçtu
Son ankete göre AK Parti'nin oyları uçtu
GİRİŞ 09.09.2013 06:08 GÜNCELLEME 09.09.2013 09:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Önce G-20 Zirvesi ardından Olimpiyat kurasına katılmak için Arjantin'e giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye dönüş yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İşte Başbakan'ın gündeme dair önemli açıklamalarından en dikkat çekeni ise AK Parti'nin yaptırdığı son anket oldu. Başbakan Erdoğan konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Yerel seçim için 81 ilde kamuoyu araştırması yaptık. Partimize destek çok iyi. Yüzde 50'nin üstündeyiz. Güneydoğu'da da durumumuz çok iyi. BDP yüzde 35, AK Parti yüzde 55. Bundan rahatsızlar. 

YORUMLAR 20
  • İskender Melekli 10 yıl önce Şikayet Et
    UÇTU UÇTU OYLAR UÇTU.... Evet gerçekten Ak Partinin oyları kuş misali uçtu gitti.
    Cevapla
  • can 10 yıl önce Şikayet Et
    asrın. yakışır benim partime ailemin 10 oyu helal olsun
    Cevapla
  • Suha Alkor 10 yıl önce Şikayet Et
    İRANCILAR SARMIŞ DÖRT BİR YANIMI. İrancılar sarmış dört bir yanımı Baktığım her yerde onlar duruyor Ben onu düşünmek istemesem de Onlara baha bunu hatırlatıyor İran'ın kirli parmakları bir çok yerde. Bunlara fırsat vermemeli sayın başbakanım. Size kaç seçim oy verdim. Bu sefer vermeyi düşünmüyorum. Ayrıca Topbaş'ı aday göstermeyin. Topbaş'a da artık oy yok. Çok kişiden duyuyorum bunları.
    Cevapla
  • Çapul Cu 10 yıl önce Şikayet Et
    Alınan son anket sonuçları yanıltıcı olabilir. Biz yinede dua edelim.. İnş cnm yaa
    Cevapla
  • kadir kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    güle güle akp. her seçim akp ye oy verdim, fakat emeklilik hakkı kazananları yaştan bekletince, toki yapacam diye tapusu olmayan gecekondu sahiplerini sokağa atınca, kendi maaşlarına zam yapıp asgari ücretlileri ve fukarayı ezince, memurlara yüksek maaş zammı verip kiraları ve gıdaların fiyatlarını yükselttirip fukarayı daha da ezince akp bitti. akpye artık oy yok. güle güle akp.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?