Müezzinoğlu: Bize düşen milletin iradesine dokundurtmamak

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bize düşen bu milletin milli iradesine dokundurtmamak" dedi.

Müezzinoğlu: Bize düşen milletin iradesine dokundurtmamak
Müezzinoğlu: Bize düşen milletin iradesine dokundurtmamak
GİRİŞ 17.09.2013 19:50 GÜNCELLEME 17.09.2013 19:50

Müezzinoğlu, AK Parti Urla İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Urla'ya ve İzmir'e güzel eserler kazandırmanın gayretinde olduklarını belirtti.

AK Parti'nin "milletin hizmetkarı" olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Şimdi bu milletin 2 lirası olacaktı. İnsan hakları, demokrasi, özgürlük anlamında da geleceğe güvenle bakma anlamında da cebindeki para anlamında da... Birileri milletin cebinden hep hortumladı, geleceğinden hep emdi. Faizleri yükseltti. Biz ne yaptık, birilerinin aldıkları 1 liraları geri verdik. İnşallah 2 liraları da biz veririz. Şimdi 1 liranın geri gelişinden rahatsız olanlar var. Onun için gençlik Gezi olaylarını çıkarttı."

"2002'den önce bu milletin milli 100 liralık gelirinin 85 lirasını faizle bunlar emiyorlardı" diyen Müezzinoğlu, "Bu emdikleri oran 10'ların altına inmeye başlayınca bunlar tekrar dediler ki 'Bu istikrarı bizim bozmamız lazım. Türkiye'nin gidişatı böyle giderse bize ekmek kalmayacak. Biz alışmıştık milletin ümüğünü sıkmaya ama bu iktidar bizim ümüğümüzü sıkıyor' ve bir sürü senaryolar. Gençleri olaylara sürmeye çalıyorlar ama bize düşen bu milletin milli iradesine dokundurtmamak. Büyük Önder diyor ki 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir', dolayısıyla sandık ne derse o olacak" ifadelerini kullandı.

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölge Toplantısını Çeşme'de gerçekleştirdiklerini, 53 ülke temsilcisini ağırladıklarını dile getiren Müezzinoğlu, herkesin Türkiye'ye gıptayla baktığını vurguladı.

Bakan Müezzinoğlu, milletin imkanlarını millet için en doğru şekilde kullanmaya çalıştıklarını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi