Bu da oldu! CHP AK Parti'ye sponsor oluyor!

Yerel seçimlere odaklanan AK Parti'nin Kayseri'de CHP'den kazandığı tazminatlarla kampanyasını yürüteceği ortaya çıktı. Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Afişlere Kılıçdaroğlu'nun adını sponsor yazacağız” dedi.

Bu da oldu! CHP AK Parti'ye sponsor oluyor!
Bu da oldu! CHP AK Parti'ye sponsor oluyor!
GİRİŞ 19.09.2013 09:13 GÜNCELLEME 19.09.2013 09:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik suçlamaları üzerine açtığı tazminat davalarını kazandı. Başkan Özhaseki söz konusu davalardan kazandıkları paraları seçim çalışmalarında kullanacağını açıkladı:

19 DAVADAN 175 BİN LİRA

- Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'liler hakkında toplam 19 dava açtık. Kılıçdaroğlu aleyhine 52, Şevki Kulkuloğlu aleyhine 27, Atilla Kart aleyhine 11, Deniz Baykal aleyhine de 10 bin liraya hükmedildi. Bunlar masraflarıyla birlikte 175 bin TL tutuyor. Diğer davalardan da masraflar hariç 100 bin lira civarında para bekliyoruz. Bunları önümüzdeki yerel seçim çalışmalarında kullanacağız. Kemal Bey merak etmesin, düzenleyeceğimiz faaliyetler sırasında sponsor olarak kendisinin adını da yazacağız.

- Kemal Kılıçdaroğlu hakkında belediye görevlileri tarafından açılan 30-40 dava daha var. Yargıtay kararı uyarınca onlara da tazminat ödemesi gerekecek. Ayrıca, belediye görevlilerinin CHP'li milletvekilleri hakkında açtığı pek çok dava bulunuyor.

HEDEFİMİZ YÜZDE 70 OY

- Geçen seçimde Kayseri'de yüzde 60 oyla belediye başkanlığını kazandık. Önümüzdeki seçimde hedefimiz yüzde 70. Bu kadar hizmetin bir karşılığı olması lazım. Türkiye genelinde de ciddi oy artışı bekliyorum.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 14
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    SİYASET UCUZ OLMAMALI İSKENDERE KATILIYORUM AMA !!. kılıçtarla bu işin olmayacağını'da iskender kardeşimin anlaması lazım.millet oy isteyen bir lider eğer kendi oy kullanmayı unutuyorsa başkalarının verdiği pusulaları araştırmadan okuyorsa ondan ne lider olur nede üye.onu market kasasına koysan adamı batırır be kardeşim.
    Cevapla
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    iskenderin zoruna gitmiş. ya çamur atmayacaksınız yada attığınız çamurun karşısında adaletin tokadına ve bunun karşılığında Özhasekinin esprili afişlerinede alışacaksınız.
    Cevapla
  • MEHMET KALKAN 10 yıl önce Şikayet Et
    para çok tabi. İnsan haklı olduktan sonra davaların sonu kesilmez. Tabi ki başkanım hakkını arayacak sonuna kadar. Kılıçdaroğlunda para bitmez, Başkanım Özhasekide de hem dava hemde akıl bitmez.. Bence kılıçdaroğlu sen kendini oyalamak için oyun arıyosun ama çabaların nafile ve yersiz. Seni de bilen bir, Özhaseki Başkanımı da bilen bir ALLAH var. oyun oynarken kuralına göre oyna.....
    Cevapla
  • ayşe algün 10 yıl önce Şikayet Et
    acaba. sayın kılıçdaroğlu sponsoru olduğu sayın Özhaseki'nin afişleriyle donatılmış meydanda miting yapacakmı çok merak ediyoruz:)
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri Hakkında. Tek proplem Trafik . Onun dışında dört dörtlük bir şehir. Hatta Dünya şehri olmaya doğru giden bir ivmesi var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor