Kılıçdaroğlu bu soruyu cevaplamadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çekmeköy'deki programını fabrika ziyaretleriyle sürdürdü. Kılıçdaroğlu'nun peşini gazeteciler bırakmadı. Gazetecilerin aklında ise yanıt almak istedikleri tek bir soru vardı.

Kılıçdaroğlu bu soruyu cevaplamadı
Kılıçdaroğlu bu soruyu cevaplamadı
GİRİŞ 26.09.2013 15:43 GÜNCELLEME 26.09.2013 15:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarıgül CHP'ye katılacak mı? Ancak bu soruya bir türlü yanıt alamadılar.

FABRİKADAN FABRİKAYA GİTTİ

İlk olarak Taşdelen'deki bir çanak anten fabrikasını ziyaret eden Kılıçdaroğlu işçi kadınlarla sohbet etti. Aynı fabrikada üretilen yerli dizel motor parçalarını da ilgiyle inceleyen Kılıçdaroğlu görevlilerden bilgi aldı. Kılıçdaroğlu ardından bir bal fabrikasını ziyaret etti. Fabrika'da çalışan kadın işçilerle öğle yemeği yiyen Kılıçdaroğlu gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

BUNDAN SONRA DA KONUŞULACAK

Gazetecilerin Mustafa Sarıgül'ün İBB adaylığı konusunda ısrarlı sorularına yanıt vermeyen Kılıçdaroğlu bir gazetecinin "Çok şey söyleniyor" sözüne "Bundan sonra da söylenecek arkadaşlar" karşılığını verdi. Bu sırada basın mensupları arasında izdiham yaşandı. Kılıçdaroğlu soru almak istemediğini söyleyerek geri çekildi. Kılıçdaroğlu fabrika işçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR 3
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    belediye. antalya yı chp ye verdiler ne oldu antalyada belediye,istanbulda belediye ,antalyadaki de başkan istanbuldakide başkan ,fakaaaaaat birisi fıçı delip bardağa bıra akıtıyor ,birisi dağları delip haliç e su akıtıyor ,
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    SIKINTI SARIGÜL CHP'YE GİRDİĞİ ANDA KILIÇTARA YOL GÖRÜNECEĞİN'DEN PARTİYE ALASI BİLE YOK.. adam hazır koltuğunu başkasına verirmi sarıgül chp'ye girdiği anda kılıçtara yol görüneceğini kendisi biliyor tıpkı baykal gidi.baykalın yanındada oturmaya yüzü olmadığına göre sarıgül seçimden sonra gündeme gelir.
    Cevapla
  • Fehmi DOĞAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Gazeteciler başka soru bulamadılar.. Kılıçdaroğlunun kendisi aday oldu kazanamadı. SARIGÜL mü kazanacak? Kendine güveniyorsa buyursun aday olsun bakalım. Bu sivri dili ile ve yasakçı zihniyeti ile, barışı engelleme çabası ve şiddete baş vuranların destekleri ile bakalım yüzde kaç oy alır?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...