MHP'de toplu istifa şoku!

Samsun'un Salıpazarı ilçe teşkilatından istifa eden partililer düzenledikleri toplantı ile istifa nedenlerini açıkladı.

MHP'de toplu istifa şoku!
MHP'de toplu istifa şoku!
GİRİŞ 06.10.2013 10:41 GÜNCELLEME 06.10.2013 10:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Salıpazarı ilçe Teşkilatına üye 64 kişi partisinden istifa etti. MHP Salıpazarı ilçe teşkilatından istifa eden partililer düzenledikleri toplantı ile istifa nedenlerini açıkladı.

İSTEYİPTE AYRILAMAYANLAR DA VAR

Toplantıda istifa kararını almaları ile ilgili konuşan MHP eski ilçe başkanı Mehmet Bozkurt, "MHP'den ayrılıyoruz. Ayrılmamızın nedeni MHP İl ve İlçe Başkanı tarafından belediye başkanlığı için hazırlanması ve çalışmalara başlaması talimatı verilen Cavit Yıldırım'a yapılan haksızlıktır.

Zira bütün kamuoyu araştırmalarında açık ara önde olmasına rağmen dayatma yapılarak bizi dikkate almamaları ve partimizin kazanacağı belediye seçimlerinin az olsun bizim olsun mantığı ile gözden çıkarılmasına tepki olarak MHP Kadın Kolları'nın tamamı, eski ilçe başkanı olarak ben, gençlik temsilcilerinin tamamı, şimdiki yönetimin bir kısmı aktif üyelerin yüzde 80'ni olmak üzere toplam 64 kişi istifa etmiştir. Partiden istifa etmemiş fakat bizim gibi tepki duyan arkadaşlarımızında olduğunu biliyoruz" dedi.

YORUMLAR 5
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    akp çok sevinmiş.... garibanlar sevinsin
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha, böyle giderse yakında bitecekler !. Bahçeli yalnız kalacak zahar !
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    15 YILDIR AYNE TERANE . yoruma bile değmez bahçeli,benim zamanım ondan daha değerli.hayırlı pazarlar.
    Cevapla
  • Kombi Servisi 10 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK DEGERLİ MHP Lİ KARDEŞLERİME 4 SORUM OLACAK...!. 1-Dünkü Miting Ne Amaçla Yapıldı.? 2-Bahçelinin Miting Boyunca Konuştuklarından ve Anlattıklarından Ne Anladınız.? 3-10 Yıldır Konuştuğu Konular,Sarfettigi Sözler,Attığı İftiralar,Yaptığı Hakaretler,Ettigi Küfürler Haricinde.Dün Farklı Bir Konu, Farklı Bir Hakaret, Farklı Bir Küfür Varmıydı.? 4-MHP Mitinglerinde Yada Çıktığı Tv Kanallarında AKP ye ve Başbakana Hakaretler Yaparak MHP ye mi Pirim Yaptırmaya Çalışıyor Yoksa CHP yemi..Ve ya MHP bitirmeyemi? ŞİMDİDEN BU SORULARIMA YÜREKTEN, VİJDANININ SESİNE KULAK VEREREK DÜRÜSTCE CEVAP YAZACAK KARDEŞLERİME SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM...HAYIRLI PAZARLAR
    Cevapla
  • Kombi Servisi 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP DE BU DİKTATÖRLÜK SORUNU HEP VAR.... Başbakan geçen bir tv oturumuna katılmış ve moderatörün sorduğu Cumhurbaşkanlığına adaylığınızı koyacakmısınız? İstanbul büyükşehir ve diger belediye başkan adayınız bellimi? Başbakanın veridigi cevap.! Ben partim ve teşkilatımın bana layık gördügü görevi üstlenirim. kendi başıma bir karar veremem. bugüne kadar bu hep böyle olmuştur. henüz partim ve ilçe teşkilatlarımızla oturup aday listelerini incelemedik. BİZ MASA BAŞINDA ŞU OLSUN, BU OLSUN DEYİP KARAR ALAN DAYATMACI BİR PARTİ DEGİLİZ.. .. MHP de bu hiçbirzaman böyle olmadı. Aşiret reisinin önüne bir liste gelir bu lisde her bir vekilin yalakası yada tanıdığıdır. Aşiret reisini birileri yönlendirir oda kıyağını yapar. sonra götür parsayız.. Daha bu başlangıç daha çok haksızlıklar hissedilip istifalar gelecek. MHP kendi içinde demokratik degilki millete nasıl demokrasi getirecek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor