Kılıçdaroğlu: Ben de olsam CHP'ye oy vermem

CHP lideri, partisinin Kadın Kolları Kurultayı'nda, “Bir dükkana gidip merhaba dememiş CHP'liler. Tepeden bakmaya alışmışız. Böyle kimseye ben olsam oy vermem” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu: Ben de olsam CHP'ye oy vermem
Kılıçdaroğlu: Ben de olsam CHP'ye oy vermem
GİRİŞ 08.10.2013 08:23 GÜNCELLEME 08.10.2013 12:02
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'nin kaleleri olan, CHP'nin zayıf olduğu yerleri, partisinin kadın kollarına hedef olarak gösterirken, partisiyle ilgili çarpıcı ifadelerle özeleştiri yaptı. Programında yer almamasına karşın partisinin Kadınlar Kurutlayı'na giden Kılıçdaroğlu, basına kapalı gerçekleşen toplantıda özetle şunları söyledi:

"Her CHP'li çağdaş uygarlık yolunda bir militan gibi davranmak zorundadır. Altını çiziyorum, militan gibi davranmak zorundadır. İçinde bulunduğumuz toplumu değiştirmek, dönüştürmek bizim sayemizde olacak. Toplumu çağdaş uygarlığa hazırlamak bizim sayemizde olacak. CHP'lilerin hiç gitmediği, sıfır oy çıkan köye gittim, 2 oy çıktı. Sonra 8 kişi CHP'ye üye oldu. Gidip elini sıkmamışız. ‘Merhaba' bile dememişiz. ‘Kusura bakmayın, gelmekte gecikmişiz' dedik. Bizim insanımız aslında her türlü kabule hazır. Fakat biz tepeden bakmaya alışmışız.

‘Küçük dağları yarattım'

"Siyasete yeni girmiştim, Ankara'nın bir ilçesine gittik. Küçük bir ilçe. Parti otobüsü geçti, biraz uzakta indik kasabanın dışında yürüyerek toplantının yapılacağı yere gidiyoruz. Parti büyüklerimiz en önde, elleri cebinde, küçük dağları ben yarattım diye gidiyorlar. Ben biraz arkada durdum, esnafa merhaba desek diye. Sonra bir dükkanda "merhaba nasılsınız" diye el sıktım. "Siz kimsiniz" dedi. "CHP'liyiz". "E niye bize bir merhaba demiyorsunuz" dedi. Yani böyle gidiyorsunuz. Şimdi böyle kimseye ben olsam oy vermem. Orada panel düzenlemek yerine köyün kahvesine gitsek veya kasabanın kahvesine gitsek çay, kahve içsek, "nasılsınız" desek...

‘5 militanımız olsa...'

Pursaklar'da 5 kadın militanımız olsa, Pursaklar sorunu kalmaz. 15 kadın militanımız olsa, her mahalleden bir tane, emin olun Sincan'ı hallaç pamuğu gibi atarlar. Çankaya'ya giderken giydiğiniz kıyafetle gecekonduya giderken giydiğiniz kıyafet aynı olmamalı. Halktan birisi olduğunuzu göstermek zorundasınız.

YORUMLAR 47
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    hatırlarsan KILIÇDAROĞLU zaten oy verememiştin. Böyle bir lidere niye millet oy versin kendi oy kullanma sorumluluğunu bile beceremeyene
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 10 yıl önce Şikayet Et
    nihayet! . teşkilatlarınızın ve partinizin böyle meziyetleri ver, halkın seçtiklerine hakaret, küfür etmeyle olmuyor beyler..
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    ....... anlamış halk partisi olmadıklarını :))) sayın kılıçdaroğlu kişilik bu kişilik çok zor değişir chp halkın partisi değildir ve hiç bir zaman iktidar olamayacaktır.
    Cevapla
  • Kriminal 10 yıl önce Şikayet Et
    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :). Ak Parti yolları yaptı şimdi gidersiniz tabi :) :) 70 yıldır neden yolları yapıp gitmediniz..Beleş Siyasetçiler sizi..GÖRDÜNÜZ TABİ PEŞİN PARAYI....
    Cevapla
  • Cumhur CUMHURİYET 10 yıl önce Şikayet Et
    BU TOPLUM ÇAĞDAŞ ,SİZ KENDİNİZE BAKIN. Siz kendinize bakın 18. yy. pozitivistleri, 19. yy. marxist militanları, 20 yy. toplum mühendisleri ve dahi 21. yy militanları.Adam olun adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü