CHP'li meclis üyesinin ofisi kurşunlandı

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı mimar Arzu Karataş'ın bürosu dün gece kurşunlandı. Polis, olayla ilgili olarak 28 yaşındaki Ç.K.'yı gözaltına aldı.

CHP'li meclis üyesinin ofisi kurşunlandı
CHP'li meclis üyesinin ofisi kurşunlandı
GİRİŞ 14.10.2013 12:03 GÜNCELLEME 14.10.2013 12:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Eşref Dinçer Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana geldi. Gemlik Belediyesi Meclisi'nin CHP'li üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Arzu Karataş'ın bürosuna ateş açıldı. Binanın dış cephesine 3 kurşun isabet ederken, harekete geçen polis, Ç.K. adlı şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GEMLİK'TE BİR YILDA 3 KURŞUNLAMA

Gemlik Belediyesi Başkanı CHP'li Fatih Mehmet Güler'in, hakkında devam eden soruşturmalar nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasının ardından bu görevi yaklaşık iki yıldır Belediye Meclisi'nin oy çokluğu ile AK Parti'li Refik Yılmaz yürütüyor. Yılmaz'ın otomobili de 26 Nisan'da kurşunlanmış ve olayla ilgili olarak yakalanan Atilla C. ise susma hakkını kullanmıştı. Atilla C. çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İkinci kurşunlama olayı da eski binasının depreme dayanıksız olduğu için yıkılmasının ardından sosyal yaşam merkezi kompleksinde hizmet veren Gemlik Belediye binasına yönelik gerçekleşmişti. 24 Eylül günü meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu kurşunlardan ikisi duvara ikisi de belediye tabelasına isabet etmişti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    hep AKP lilerin kurşunlanmıyacak ya !. belkide yine kendileri yapıp Milletin üstüne atacaklar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı