"MHP kendi ayaklarına kurşun sıktı"

MHP yönetimi Söke ilçe teşkilatını kapatma kararı aldı. Kapatma kararına ilişkin yazıyı alan Söke İlçe Başkanı, yaptığı açıklamada "Bu MHP'yi Söke'de bitirme operasyonudur. Ne yazık ki, MHP kendi ayaklarına kurşun sıkmıştır" dedi.

"MHP kendi ayaklarına kurşun sıktı"
"MHP kendi ayaklarına kurşun sıktı"
GİRİŞ 24.10.2013 20:15 GÜNCELLEME 24.10.2013 20:52
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Çetin imzalı Söke İlçe teşkilatının kapatılması ile ilgili yazı, İl Yönetim Kurulu üyeleri Kazım Olcay ve Hamit Özcan tarafından İlçe başkanlığına iletildi.

MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, yaptığı açıklamada, "Bu, yönetimi görevden alma değil, ilçe teşkilatını kapatma kararıdır. Önümüzdeki günlerde görevden alma yazısı da gelecektir. Biz seçimle gelen bir yönetimiz ve bu durumla ilgili gereken yasal mücadeleyi vereceğiz. Bu sadece bir görevden alma değil, aynı zamanda MHP'yi Söke'de bitirme operasyonudur. Ne yazık ki, MHP kendi ayaklarına kurşun sıkmıştır" dedi.

Mutafoğlu, partinin kapatılmasını belediye başkan adaylığı yüzünden yaşandığını ileri sürdü.

"MHP Söke İlçe Teşkilatı, bir 12 Eylül askeri darbesinde, bir de bugün kapatıldı" diyen Mutafoğlu gözyaşlarına hakim olamadı.

MHP İl Başkanı Gevzi Köse ise konuyla ilgili daha sonra açıklama yapılacağını bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    AMAÇ ÜZÜM YEMEK DEĞİL de BAĞCIYI DÖVMEK İSE DURUM TABİKİ BAŞKADIR. Kimse kusura bakmasın. Hele milliyetçi vatanperver geçinenler. Önce vatan gerisi teferruattır diyenler. Tekbir getirerek şehitler ölmez . Vatan bölünmez diyenler, bilmiyorlarmı ki çatışmalarda en az şehit verilmesinin şartı. Askeri araç ve gereçlerini en mükemmel şekilde üreteceksin, günün şartlarına göre en korumalı zırhlı araçlar ve vurucu gücü en mükemmel silahla donatacaksın. ABD nin hibe yardımları ve kredili satışları ile kullanmadığı, HANTAL ARAÇ ve GEREÇLERLE ASKERİMİZ TEÇHİZATLANDI (Birde ABD ve İsrail askerlerine bakın yeter). Sayıca büyük olan askeri personelimizi güçlü ordu gibi lanse ederek bizlerinde gurunu okşadılar. Taşla dahi insanların vurulabileceği, 30-40 sene önceki araç gereç ve teçhizatla oluşturulan askerimizin terörle mücadele etmesi sağlandı. BU DURUMDAN NE KADAR FAZLA ŞEHİT VERİLİRSE HÜKÜMET BAŞARISIZ OLACAK. ANTİ MÜSLÜMAN ASKERİ VESAYET REJİMİNİN GERÇEKLEŞECEK OLMASIDIR. Tıpkı 28 Şubat da olduğu gibi son noktayı koymuşlardı ama...Akp tekerlerine çomak soktu DÜŞMAN İLAN EDİLDİ.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖNEMLİ OLAN NİYETTİR. pkk TERÖRÜ BUNCA YIL NEDEN BİTMEDİ veya BİTİRİLMEDİ. Pkk denilen belayı işin başından beri bu olayların organizesinde var olan ABD ve İsrail terörün boyutunu değiştirmek için. . İncirlikten kaldırdıkları çekiç güç helikopterleri vasıtasıyla, açıkca dağlardaki pkk ye silah ve gıda sevketti, pkk büyütüldü uluslararası hüviyeti kazandırıldı. Bununla beraber Almanya ve Fransa’nın bize sattıkları silahları terör olaylarında kullanamayacağımızı söyleyerek Türkiye üzerindeki niyetlerini açığa çıkarıyordu. ABD nin bu hareketi neden durdurulamadı. ABD ve Avrupa devletlerinin birçoğu Türkiye nin Müslüman ağırlıklı hükümetlerle idaresine sıcak bakmamaları. İçimizdeki anti Müslüman odaklarlarla kolayca işbirliği yapmalarını da sağlıyordu. Bunun içinde etkili bir mücadele verilemedi, ŞEHİTLERİN FAZLALAŞMASI, HALKIN HÜKÜMETLERDEN ve SİSTEMDEN BIKTIRILIP İSYAN ETTİRİLEREK, ORDUYU KURTARICI DURUMUNA GETİRİP ASKERİ VESAYETİN KURUMLAŞMASI SAĞLANABİLİNMESİDİR. O zamanlar neden kimse bu ülkede neler oluyor demedi. Çünkü askeri vesayeti isteyenler bunu istiyordu.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    Mhp li dostlar...! Burada yazılanların yanlış iftira dır diyebilirsiniz, SİZLER DOĞRUSU BUNLARDIR diyemiyor ve işi demogojiye, hakarete ve suçlamaya çeviriyorsunuz. Sizleri anlıyorum bu durum güne has değildir. . Bir de buna ideolojik konumuzu eklediğinizde işi vurup kırmaya öldürmeye vardığınızı bizzat yaşayanlardanım. Hiçbir zaman bilgi ve fikir mücadelesine gireninize rastlamadım. 27 Mayıs darbesi, ulusalcıların ve Atatürkçü Kemalistlerin, her türlü düşünce ve inanışın üzerinde gördükleri İslami fobi Kemalist rejimin geri dönüşümünü sağlayabilmek için. Abd CİA sının gözetiminde TSK içindeki bir kısım subayımız “darbe bildirisini radyodan okuyan ve darbenin en aktif organizatörlerinden şimdiki Mhp kurucusu Türkeş’tir” tarafından 27 Mayıs darbesini gerçekleştirildi. Sizlerden ricam Mhp nin savunduğu TC kuruluş ilke ve devrim yasalarını okuyun Atatürkçü, Kemalist sistemin ne olduğunu bakın. İslamiyet öncesi Türk milliyetçiği Turancılık ve Şaman inancı DEĞİL Mİ? DEĞİLSE ATATÜRKÇÜLÜK ve KEMALİZMİN NE OLUP OLMADIĞINI AÇIK ve NET OLARAK YAZIN BİZDE HALKTA ÖĞRENSİN.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. anlaşılan mhp teşkilatlarını kapatma süreti ile yakın bir zamanda malum bir parti ile birleşecek bu kaçınılmaz bir gercek gerci beklentim erken oldu ne diyelim hayırlısı olsun ...
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 10 yıl önce Şikayet Et
    MHP hakkında bu kadar negatif yorum yapacağınıza terör örgütü hakkında bu kadar politika izleseydinzi şimdiye kadar terör de terç. öncelikle HAYIRLI CUMALAR ... Rahmetli Türkeş dönemini şimdiki döneme tercih edenler , zamanında partiyi mi destekledi , BBP ile MHP yi kıyaslayanlar geçmişte veya şuan BBP yemi oy veriyor hele de Refah partisinden ayrılıp rahmetli Erbakan ın deyimiyle milli görüş gömleğini çıkarıp tayyo gömleği giymişler durun bakalım .... Bırakın suizan yapmayı da , kendi partinize kafa yorun ... MHP ye karşı yürüttüğünüz kötüleme politikaları yerine az da olsa yapıcı eleştiride bulunsanız bu kadar da gıybetten kurtulmuş olurdunuz ama islamiyetten bahsedip kahvehane muhabbetine devam ... Bu aradan niçin MHP yi bu kadar takip ettiğinizden de , MHP yi ne dakar dikkate alıp çekindiğiniz ortaya çıkmaktadır ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor