CHP'de kriz! Loğoğlu istifanın eşiğinde

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ABD Büyükelçisi Ricciardone'nin görüşmesinin yeni bir kriz yarattığı iddia ediliyor.

CHP'de kriz! Loğoğlu istifanın eşiğinde
CHP'de kriz! Loğoğlu istifanın eşiğinde
GİRİŞ 25.10.2013 16:07 GÜNCELLEME 25.10.2013 17:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ABD 'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'nin birlikte yediği akşam yemeğinin yeni bir kriz yarattığı iddia ediliyor.

İddiaya göre, CHP'nin dışişlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'nun medyaya yaptığı, "CHP'nin ABD ziyareti için muhatap bulamadık" açıklaması yemekte gündeme geldi ve Ricciardone ülkesinin bu açıklamalara tepkili olduğunu Kılıçdaroğlu'na iletti.

Görüşmeyi gazetecilerden öğrenen Faruk Loğoğlu'nun bu olayın ardından iki gündür genel merkeze uğramadığı ve istifa kararı alabileceği bildiriliyor.

CHP'de son olarak Bilişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı görevinden istifa etmiş, istifa gerekçesinin 'kadro ve olanak yetersizliği' olduğu öne sürülmüştü.

RİCCİARDONE NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam saatlerinde sürpriz bir şekilde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ile akşam yemeğinde buluşmuştu. Ricciardone'nin, "Kurmaylarınızın ABD seyahati sonrası yaptığı açıklamalara üzüldük. Sizi ABD'de ağırlamak isteriz. Sizin, ABD'de muhatap bulamamanız gibi bir durum söz konusu olamaz. Sizin temaslarınız için en kısa zamanda bir taslak program oluşturup çalışmalar yapılabilir" dediği öne sürülmüştü.

YORUMLAR 7
  • hayat 10 yıl önce Şikayet Et
    biz size mani olmayalım. birbirinizin etini afiyetle yiyin
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    prof gündüz ökçünü bileniniz var mı. bilmezsiniz tabi. adı geçen zat 978 Ecevit hükümetlerinde hariciye vekili idi. ve MECLİSTE DEMİRELLE KORİDORDA KARŞILAŞAN AMERİKAN SEFİRİNİN DEMİRELLE TOKALAŞMASI ÜZERİNE REST ÇEKİP,AMERİKAYA SAVAŞ İLANI YAPACAK KADAR CEVVAL BİR BAKAN İDİ.o gün mecliste kıyamet koptu. demirel ile sefir nasıl tokalaşır diye..CHP ayaklandı,meclis karıştı..sonunda demirel sahneye çıktı da ULAAA,NE OLMUŞ TOKALAŞMIŞSAM, KORİDORDA KARŞILAŞTIK, BEN ESKİ BAŞBAKANIM,NE YANİ.. demesi üzerine CHPliler 'ULAAAA biz nettik adam doğru söylüyor' demeye başladılar. söyletmen beni. dün bir muhalefet mebusu,serbest kalan pilotlarla ilgili laflar etti. 78lerdeMISIR SEFARETİNİ BASAN Filistinlilerin, karşı binasında DAHİLİYE VEKİLİ HASAN FEHMİ GÜNEŞİN ELDE TÜFEK SİPERE YATTIĞINI BİLİR Mİ ACEP..bizim hariciyecilere laf etmeyin..bizim de diyeceklerimiz oluyor işte dedi ve devam etti yoluna weahsibatılıco..böyle yani..
    Cevapla
  • Barış ÇETİN 10 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu ????. Birde çıkmışlar ülkeyi yönetmeye talip oluyorlar siz daha kendinizi yönetemiyorsunuz.Sizin ne haddinize ülke yönetmek.Düşünsenize CHP nin iktidar partisi olduğunu ALLAH cc muhafaza
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP'Lİ BU NE YAPSA YERİDİR.. yoruma bile değmez benim işim var.
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    O ABD'Cİ DEĞİLDİR. Bak bak bak... AK Parti'ye ABD'ci diye suçlamayı marifet sayanlar kimlerle görüşürmüş!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti