CHP'den bir 'Sarıgül' açıklaması daha

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, ''Elbette Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi'ne gelirse mutluluk duyarız'' dedi.

CHP'den bir 'Sarıgül' açıklaması daha
CHP'den bir 'Sarıgül' açıklaması daha
GİRİŞ 26.10.2013 01:24 GÜNCELLEME 26.10.2013 01:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Keskin, partisinin CHP Elazığ İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlattı.

Süper devletlerin, menfaatlerinin kesiştiği noktada yer alan Türkiye'nin, tarih boyunca emperyalist güçlerin sürekli ilgi odağı olduğunu söyleyen Keskin, vatandaşların, ülke üzerinde oynanan oyunları bozduğunu, iç barışında birlik ve beraberliğini diri tutmayı başardığını anlattı.

Keskin, bir gazetecinin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili sorusu üzerine, bunun yerine demokrasiyle ilgili sorular yöneltilmesi gerektiğini ifade etti.

Bir ülkede medya görevini yapamıyorsa, doğru ve sağlıklı haber veremiyorsa, dünyada ve ülkesinde yaşanan olayları yurttaşlarına yansıtamıyorsa, o ülkede demokrasiden bahsetmenin mümkün olmadığını savunan Keskin, ''Türkiye'de bugün gerçekten çok sayıda medya kuruluşu var. Hepsi tek ağızdan yayın yapan kuruluşlar haline gelmişlerdir. Demokrasi işlerse Sarıgül de gelir yeşilgül de gelir, hepsi gelir. Analar kim bilir daha ne Sarıgüller doğuracaktır. Elbette Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi'ne gelirse mutluluk duyarız'' diye konuştu.

Daha sonra Keskin, partilileriyle sohbet etti.

YORUMLAR 4
  • Akil Bilir 10 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan BARONLAR bunların kullağını iyi çekmiş, daha geçen hafta hepsi İSTEMEZÜKçü idi.. bu hafta galiba chp yöneticilerinin hepsi tek tek BARONLARIN huzuruna çıkarılıp Sarıgül partinize ge-le-cek siz de GIKINIZI çı-kar-ma-ya-cak-sınızzzzzzzz diye FIRÇALANMIŞ olacak gibi KILÇDAROĞLUSU, KESKİNİ, BAYKALI hepsi KUZU OLMUŞLAR
    Cevapla
  • Mlym 59 10 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan açıklama yapıyorlar.. İBB Başkan adaylığı için dışardan adam İTHAL ediyorsunuz yazıklar olsun size 90yllık CHP partisi böyle mi olmalı .....
    Cevapla
  • virdis moment 10 yıl önce Şikayet Et
    uyanık chp sarıgüle chp yi kurtarma derdinde,, eğer belediye başkanlığını kabul ederse hiç olduğunu gösterecek. o kılıçtardan kat ve t iyi olmasına rağmen kılıçtarı kurtarma projesidir,,,
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu lafların hepsi yalan, Sarıgülün gelmesinden hepsi korkuyor !. Keskin öyle demeye medbur, sandalya meselesi var işin içinde, Sarığül gelirse sandalyalarında oyuranların çoğu yerini boşaltmaya mecbur ! Sarığüle yağ çekme başladı CHP de !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu