CHP ve MHP'ye anket şoku!

Sonar Araştırma şirketinin bürosu hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızlar şirket içinde bulunan 13 bilgisayarın hard disklerini sökerek çaldı.

CHP ve MHP'ye anket şoku!
CHP ve MHP'ye anket şoku!
GİRİŞ 29.10.2013 14:40 GÜNCELLEME 29.10.2013 14:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu sabaha karşı meydana gelen hırsızlık olayı sırasında hırsızların aynı binanın 6. katında bulunan bir film şirketine de girdiği bilgisayar hard disklerini çaldıkları ve içerde bulunan para kasasını açmaya çalıştıkları öğrenildi. Polis hırsızları yakalamak için soruşturma başlattı.

Mecidiyeköy, Avni Dilligil Sokak 16 numarada bulanan Sonar Araştırma şirketinin bürosuna bu sabah karşı kapıyı kırarak giren hırsızlar içerde bulunan 13 bilgisayarın hard disklerini sökerek çaldı. 4. katta bulunan büroda meydana gelen hırsızlık sabah saatlerinde işyerine gelen temizlikçiler tarafından fark edildi. Olayın duyulması üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemede hırsızların aynı binanın 6. katında bulunan bir film şirketine de girdikleri tespit edildi. Polis film şirketinde bulunan bilgisayarlarında hard disklerinin çalındığını ayrıca içerde bulunan para kasasının hırsızlar tarafından açılmaya çalışıldığını tespit etti.

Yetkililer olayla ilgili başlattığı soruşturmada iki işyerinde de parmak izi çalışması başlattı. İşyerlerinde bulunan parmak izleri incelenmek üzere Kriminal polis laboratuarına gönderildi. Polis olayda çalınan hard disklerin değerinin 200'er dolar olduğunu belirterek şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldığını söylediler.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    İçimden bir ses diyor ki:. "Bu da muhalefetin bir oyunu." Ya oradaki bilgisayarları, laptopları almayın siz, gidin sadece harddiskleri çalın! Önceki hırsızlıklar da böyleydi. Adamlar para çalma değil, stratejik ürün çalma niyetindelerdi. Ama bu hırsızlığın öncekilerden farkı, para kasasının açılmaya çalışıldığı(!) idi. Malum, bunlara çalma emrini verenler de artık usta oluyorlar. Yoksa eskiden çok belliydi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz