Sarıgül, AK Parti'nin bakın yüzde kaç oyunu alırmış..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı gündemde olan Sarıgül; "Sarıgül kazanamayacağı hiçbir işe girmez. Bir gün Cumhuriyet Halk Partisi tarihi yazılacaksa Sarıgülsüz o tarih yazılamaz" dedi.

Sarıgül, AK Parti'nin bakın yüzde kaç oyunu alırmış..
Sarıgül, AK Parti'nin bakın yüzde kaç oyunu alırmış..
GİRİŞ 31.10.2013 05:50 GÜNCELLEME 31.10.2013 07:50
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Aykırı Sorular programına konuk olarak Gazeteci Enver Aysever'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Başörtüsüne ilişkin konuşan Sarıgül; "Başı açık olan da kapalı olan da bizim olmalı. Biz inançlarından, kuşamlarından dolayı kimseyi yargılamamız lazım. Ama iktidar da sadece kendi düşüncesinin özgürlüğünü savunmamalı. Toplumsal barışa, uzlaşıya ihtiyaç var. Güç bende ben iktidarım yaptım oldu. Mantığı doğru değil" şeklinde konuştu.

ADNAN KESKİN'İN SARIGÜL'Ü ZİYARETİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in kendisini ziyaret edecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıgül; "Bizim hiçbir konuda pazarlığımız olmaz. Bizim tek bir pazarlığımız olabilir. AK Parti'den iktidarı nasıl teslim alırız? Mustafa Sarıgül bugüne kadar hiçbir pazarlığın içinde olmadı" diye konuştu. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili Sarıgül; "Deniz Baykal benim hasımım değil, siyasi rakibim. Eski genel başkandır başımın üstünde yeri vardır" dedi.

"KADİR AĞABEY YİNE BENİM AĞABEYİMDİR"

Kadir Topbaş'ın artık belediye başkanı olmaması gerektiğini öne süren Sarıgül şöyle konuştu: "Kadir ağabey yine benim ağabeyimdir. Yollarımızın ayrıldığı an Ayazağa ve Maslak'ın alındığı andır. Ayazağa ve Maslak konusunda demokratik olmayan yollarla ben kendisine de söyledim. Bu doğru bir şey değil. Müdahale etmeniz lazım. Planlamanız lazım dedim. Kadir ağabey insan olarak benim ağabeyimdir. Ama 20 yıl yeter. 20 yıllık bir belediye başkanlığı çok zor bir iştir. Vakit gelmiştir. Bir belediye başkanı 10 yıldan fazla görev yapmaması lazım."

SARIGÜL'ÜN BÜYÜKŞEHİR İDDİASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağı konusunda iddialı olduğunu söyleyen Sarıgül; "Büyükşehir'i aldığım gün geleyim. Sarıgül kazanamayacağı hiçbir işe girmez" dedi.

Sarıgül, Gürsel Tekin ile aralarında herhangi bir husumet olmadığını ve aynı yolda olduklarını ifade etti.

AK PARTİ'DEN YÜZDE 18 OY ALIRIM

Ben herkesten oy alacağıma inanıyorum. AK Parti seçmenin yüzde 18'i, BDP seçmenin yüzde 65'i, Milliyetçi Hareket Partisi seçmenin büyük bir bölümü 'Sarıgül'e oy veririz' diyor.

"CHP TARİHİ YAZILACAKSA SARIGÜL'SÜZ O TARİH YAZILAMAZ"

Sarıgül, bazı kimselerin sözlerini yanlış anladıklarını söylerek; 'Bir gün Cumhuriyet Halk Partisi tarihi yazılacaksa Sarıgül'süz o tarih yazılamaz. Halkın takdiriyle olur bu. Ben sorun çıkarmaya değil, sorunları çözmeye gidiyorum" diye konuştu.

Sarıgül, Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe Genel Kurulu'nun destekleyeceğini düşündüğünü de söyledi.

YORUMLAR 63
  • Yakup KARAKALE 10 yıl önce Şikayet Et
    SARIGÜL SARARDI GİBİ. CHP Sarıgülü oyuna getirdi. Bence Sarıgülün siyasi hayatı bitmiştir. İstanbulda kazanma şansı yok. Bunu CHP gördü. İstanbulu alamayan Sarıgülün CHP nin başına geçmesi olası değil.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim. mustafa sarığule oy vermem için birtane bile sebep yokken vermemem için 1000 den fazla sebebim var .. ülkemizde kirli oyunların peşinde gezenlerin siyasi kanadının sarığul oldugunu görmeyecek kadar kör olmak gerek ...
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    BARBAROS GÜLCAN SENİN YORUMUNA BİRDE TÜRCÜMAN LAZIM GALİBA.?. ben yorumumu türkçe yaptım sanırım sen ingilizce anlamışsın veya benim bilmediğim bir lisandan benim yorumun karşılığı senin cevabının olmadığını anlayamamışsın gali en iyisi sen bişr daha oku. belki anlarsın?
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    Haydar Kolcu buda benden olsun... Osmanlı Torunuyum ama Bizansa platonikim :))) ... Bundan ne çıkar... ya Osmanlı değilim, ya da zaten ruhumda bizanslılık vardı dimi :))
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    AKP 'LİYİM AMA OYUM JAPON BAŞBAKANA GİBİ!. öyle yorumlar varki insanın gülesi geliyor tıp'kı benimki gibi ne dersiniz arkadaşlar.??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!