Uğur: AK Parti sandıktan birinci çıkacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, en doğru belediye başkan adaylarının tespit edilmesi durumunda 2014 seçimlerinden de birinci olarak çıkacaklarını söyledi.

Uğur: AK Parti sandıktan birinci çıkacak
Uğur: AK Parti sandıktan birinci çıkacak
GİRİŞ 09.11.2013 15:17 GÜNCELLEME 09.11.2013 15:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Manisa AK Parti'de temayül yoklaması, Atatürk Spor Salonu'nda Uğur başkanlığında yapıldı. Burada gazetecilere açıklamada bulunan Uğur, bugün 14 yeni büyükşehirde temayül yoklamasının yapıldığını bildirdi. Ayrıca anket çalışmaları da olduğunu, birçok kriter gözönünde bulundurularak adaylarının belirleneceğini kaydetti.

AK Parti'nin, kuruluşundan bugüne kadar girdiği bütün seçimlerden birinci çıktığını vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Uğur, "Yine arzu ediyoruz ki AK Parti olarak en doğru adayları tespit eder, neticede 2014 seçimlerinden de birinci parti olarak çıkar. Bu temayül yoklamasında, diğerlerinden farklı olarak herhangi bir liste yok. Burada delegeler gönlünden kim geçiyorsa, ilçe veya belediye başkanlığında kimi görmek istiyorsa onun adını yazıyor." dedi. Manisa'da aday bolluğu olduğunu ve temayül yoklamasının şenlik havasında geçtiğini, tatlı bir rekabetin yaşandığını dile getiren Uğur, bunu memnuniyet verici bulduklarını ifade etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ise temayül yoklamasında yaklaşık 2 bin 810 kişinin oy kullanacağı kaydetti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    TEK YORUM . Gelecekte ne olacağını bilmek ,yalnız ve yalnız Allah a mahsustur. kahin misin falcı mı da gelecek hakkında yorum yapıyorsun. kahinlik ve falcılığında dinimizde yeri yoktur, bilesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...
AK Parti’den İstanbul’a 5 yıl sonra bile icraat! İmamoğlu'nun açtığı metro Topbaş'ın eseri