Arınç'a çarpıcı cevap: Ailenin reisi belli

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Arınç'ın Erdoğan hakkında söylediği sözleri 'Ailenin reisi bellidir' şeklinde yorumladı.

GİRİŞ 09.11.2013 16:29 GÜNCELLEME 09.11.2013 17:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, Polonezköy'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bağış, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, "Öğrenci evleri ile ilgili tartışmaya ilişkin sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "AK Parti büyük bir ailedir. Aile mensupları içerisinde muhabbet olması çok doğaldır. Bunu da aile içerisinde konuşup, netleştiririz. Bunda sıkıntı yok. Ailenin reisi de bellidir" karşılığını verdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • wolverine 10 yıl önce Şikayet Et
    ARINÇ BÖLMEYE PROGRAMLI. arınç 2014 te ortaya konacak olan planın parçasıdır.öngörülen plan şudur: akp nin başında bülent arınç ,chp nin başında prof. metin feyzioğlu ...2014 te tayyip usta yok gibi gözüküyor.allah bizim için en hayırlısı neyse onu versin.
    Cevapla
  • Reys73 10 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Arınç. Çıkmış konuşuyor yok öyleyim ağırlığım varda falanda filanda.ya arkadaş bi sus da.ya hayatımda senin kadar bencil bir insan görmedim.senin ağırlığı memleketten dahamı önemli.çıkmışsın düşmanına malzeme veriyorsun.adamlar zil takıp oynuyorlar.ya artık bir git bu partiden.bir git bir su.vatandaşın içinde kimse sevmiyor seni.ya kime sorarsam bülent arınç bu partiye zarar veriyor diyor.ağırlığın vardı ama sen onu harcadın..başbakana stem edemezsin.adı üzerinde başbakan..hükümet adına konuşur.sen çıkıp aksi beyanda bulunamazsın..yok biz demokratız bizde böyle olmalı farklı görüşler olmalı diye başbakana kafa tutamazsın.benim aklıma tek gelen neden millet tarafından sevilmediğini biliyorsun bu seçimlerde tasfiye edileceğini anladında cıngar çıkarıyorsun.yoksa yaptığın tam anlamıyla davaya ihanet.başka izahı olamaz.sen bunları tv de konuşamazsın.başbakan hergün yanında onla konuşmuyorsun.dedin ne senin
    Cevapla
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    Arinc ergenekon a goz kirpiyor. akp nin yeni als si arinc = cumhurbaskanligi sevdasi ile her turlu ihanete hazir = saniyorki akp den yunde 10-15 oy alir geri kalani da chp mhp pkk oylari ile erdogan i gecer ve ergenekon un hizmetinde yeni bnir ans olur = akp den arinc a sadece 1 oy gider o da kendi oyu
    Cevapla
  • asabi adam 10 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Arınç'ı severim. ama böyle olmaz... Başbakana karşı diyeceklerini ekranda deme, haberim yoktu der geçerdin.. Sen ofsayta düşsen de olur hiç önemli değil.Başbakanın düşmesin. Başbakanın arkasında ki güç sizlersiniz zaten. O hepinizi temsil ediyor. hepiniz yerlere düşün yeter ki liderinizi koruyun.Ne zamandır davamızda sen ben oldu. Kibir yapmamak lazım. Baş giderse sen iyi olsan ne yazar, olmazsan ne kaç yazar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'