Pantolon yasağı kalktı!

Kadın milletvekillerinin TBMM Genel Kurul çalışmalarına pantolonla katılmasına imkan veren TBMM İçtüzüğünde Değişiklik Yapılmasına Dair İçtüzük Teklifi Genel Kurul'da kabul edildi.

Pantolon yasağı kalktı!
Pantolon yasağı kalktı!
GİRİŞ 13.11.2013 20:33 GÜNCELLEME 13.11.2013 21:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kadın milletvekilleri Genel Kurul çalışmalarına pantolonla katılabilecek.

Kadın milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına pantolonla katılmasına imkan veren TBMM İçtüzüğünde Değişiklik Yapılmasına Dair İçtüzük Teklifi Genel Kurul'da kabul edildi.

Buna göre, Genel Kurul Salonu'nda yer alan milletvekilleri, bakanlar, TBMM İdari Teşkilatı memurları ve diğer kamu personelinden erkekler ceket ile pantolon giyecek ve kravat takacak; kadınlar ise ceket ve etek veya ceket ve pantolon giyebilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • gülay ertabak 10 yıl önce Şikayet Et
    ay bu sefer neyi beyenmediniz..... pantolon serbest bırakılmadı diye daha düne kadar hükümete saldırılıyordu,bugün millet uzaya gider biz şalvar davası diye tepki gösteriliyor bu ne yaman çelişki anlamadım.böyle saçma kuralları kim koyduysa ona hesap sorun işiniz gücünüz yokmu kimin ne giydiğiyle uğraştınız diye.Allah aşkına hiçmi birşeyi takdir etmesini bilmezsiniz.
    Cevapla
  • Zannımca 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık.... Biz bunlara mı emanet ediyoruz seçimlerle yönetim hakkımızı kendi ellerimizle? Millet uzaya gider biz şalvar davası peşinde koşarız!!! İnsanın yüzü kızarır.
    Cevapla
  • ali demir 10 yıl önce Şikayet Et
    KEŞKE PAKETTE YER VERİLSEYDİ. Başörtüsü ile ele alınsaydı daha makbule geçerdi. Hükümet kanunlarını her kesim için dengeli çıkarmazsa, Gezi ler tekrarlanır. Böyle sürerse 5 yıla kadar solcu kesim darbesi gibi girişimler cereyan edebilir. Gezi hükümet tarafından hala doğru okunamamış. hükümet ülkeye hep baharı yaşatsa bile bir zaman sonra kış dahi arzu edilir, insan tabiatı gereği, onun için aman dikkat
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    Tayt giymesinler. Pantolon giysinler'de Tayt giymesinler , Tayt çok kötü duruyor hee üstelik şişman olanlar giymesin lütfen :((
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!