'Saadet Partisi bölünebilir' iddiası

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı'nın Saadet Partisi ile hiçbir ilgisinin olmadığını açıkladı.

'Saadet Partisi bölünebilir' iddiası
'Saadet Partisi bölünebilir' iddiası
GİRİŞ 17.11.2013 08:38 GÜNCELLEME 17.11.2013 08:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Asiltürk, 'Fatih Erbakan imzasıyla yayınlanan bildiride vakfın teşkilatlanacağı bildirilmiştir. Bu çalışma, doğrudan Saadet Partisi'ni bölmeye yönelik bir çalışmadır' dedi. Yazılı açıklama yapan Asiltürk, 'Toplumda sevgi ve saygı uyandırmış büyük zatların çocukları bir araya gelerek babalarının hatırasını canlı tutmak için bir vakıf kurarlarsa herkesin buna saygı duyması gerekir. Böyle bir vakfın genel merkezinde hedeflenen çalışmalar yapılır. Ancak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı olarak kurulmuş olan vakfın kurucuları arasında Erbakan Hocamızın en büyük çocuğu olan Zeynep Erbakan bulunmamaktadır. Dolayısıyla aile adına kurulmuş bir vakıf olma vasfında değildir. Hocamız, 'Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi'dir' sözünü ömrü boyunca tekrar etmiştir. Kurulan vakfın partiyle hiçbir ilgisi yoktur' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 13
  • Salih Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    zaten.... yahu zaten %1 oyları var..bölünseler ne olur bölünmeseler ne olur....
    Cevapla
  • metinistanbul 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz. Neden mi kaç sefer partileri kapandı,Ak Parti taraftarları ayrıldı,Numan'ın Has Parti taraftarları ayrıldı ama gene de nerdeyse yarım asırdır devam ediyor. Ayrılsa ne olur ayrılmasa ne olur Cennet Mekan Erbakan'ın sözlerine bakmalı anlamalı. Yolun açık olsun Saadet Partisi
    Cevapla
  • mustafa erdem 10 yıl önce Şikayet Et
    Saadet Partisi. Saadet Partisi Türkiye de milli ve manevi duyguları ön planda tutan tek partidir. Amacı;Batı ile işbirliği değil islam birliği, Ağır sanayi hamlesi, milli kalkınma ve daha birçok projesi olan Türkiyenin en köklü teşkilatlarına sahip partidir. Akp liler elbette göreceklerdir kim bölünecek kim kalacak kapansaydın 40 yıldır kapanırdık.
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 10 yıl önce Şikayet Et
    saadet partisi iktidard,a bunlar kendi kendine gelin güvey oluyor. akp 3. döneminde saadetleşti zaten !!! üzülmelerine gerek yok.
    Cevapla
  • Ayasofya Açılmalı 10 yıl önce Şikayet Et
    yüzde bir. yüzde bir iki az degil tüm muhafazakar partiler birlesse tek cati altinda yüzde altmis olur.müslümanlar cogunluk olur ve azinlik capulculara ezilmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!