Gökçek, Topbaş ve Fakıbaba'ya sinyali verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan sürpriz İstanbul açıklaması...

Gökçek, Topbaş ve Fakıbaba'ya sinyali verdi
Gökçek, Topbaş ve Fakıbaba'ya sinyali verdi
GİRİŞ 21.11.2013 06:37 GÜNCELLEME 21.11.2013 11:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında gazeteciler Nihal Bengisu Karaca, Mehmet Barlas, Sevilay Yükselir, Mustafa Karaalioğlu, ve İbrahim Karagül'ün sorularını yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı için isim vermekten kaçınan Başbakan Erdoğan, Nihal Bengisu Karaca'nın sorusu üzerine sürpriz bir biçimde aday açıklaması yaptı.

Başbakan Erdoğan "İstanbul'da bizim adayımız belli ama CHP'nin adayı henüz belli değil" dedi. Erdoğan, Mehmet Barlas'ın "İstanbul için Kadir Topbaş, Ankara için Melih Gökçek, Şanlıurfa için Fakıbaba" ifadelerine ise gülümseyerek net cevap vermekten kaçındı.

YORUMLAR 3
  • Ahmet ALP 10 yıl önce Şikayet Et
    Celill. Sen AK Parti tüzüğünü yanlış anlamışın. AK Parti tüzüğündeki 3 dönem şartı AK Parti tarafından aday gösterilme şartıdır. Toplamda 3 dönem görev alma şart değildir. Melih Gökçek AK Parti'den 2 dönem Belediye Başkanı oldu. Dolayısıyla bahsettiğiniz tüzüğe takılmıyor.
    Cevapla
  • Celill 10 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİNİN 3 DÖNEM TÜZÜĞÜ ÇELİŞKİSİ; BU ŞART GÖKÇEK İÇİN NEDEN GEÇERLİ DEĞİL . AK Parti tüzüğü gereği 3 dönemdir vekillik yapan isimler 2015'teki seçimlerde aday olamayacak. Aday olamayacak isimler arasında Başbakanımız Erdoğan bile var.Kendisi bile seçime girmeyecek olan başbakanın Ankarada 20 yıldır başkanlık yapan kişinin hala ısrarla aday gösterilmesini ankaralılar için iyi niyet olarak görmüyorum.Ak parti gelsin temayül yoklamasını halka sorarak yapsın.Koca Ankarada ve ak partide başka başarılı temiz aktif aday isimmi yok.Birkaç göz boyama icraatları dışında m.gökçeki başarılı bulmuyorum.Geçenki seçimde başbakanımızın hatrına verdik.Bu sefer aynı pilavı ısıtıp koyarlarsa yemiyeceğiz.oy vermeyeceğiz.Chp yada mhp kaptırsında aklı başına gelsin.OY YOK
    Cevapla
  • akif burhan 10 yıl önce Şikayet Et
    mecburi istikamet chp mi?. sn. başbakan istanbulda kazanmak istemiyor galiba, insanları zorla chp ye yönlendirmenin bir anlamı yok. lider özellikleri olan ve kaliteli bir ekibi olan bir aday istiyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...