Melih Gökçek, Ankara'da alacakları oyu açıkladı

AK Parti grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday olduğu açıklanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuştu.

Melih Gökçek, Ankara'da alacakları oyu açıkladı
Melih Gökçek, Ankara'da alacakları oyu açıkladı
GİRİŞ 26.11.2013 17:06 GÜNCELLEME 26.11.2013 17:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Habertürk TV'ye konuşan Gökçek, "Çok mutluyum, Allah'ıma hamd ediyorum. Ben aday adaylığımı yıllar önce ilan etmiştim. Bir dönem daha istediğimi söylemiştim. Başbakanımız da uygun gördü. Allah hayırlısı ise nasip etsin diye dua etmiştim. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

"Ankara'da bizim yaptığımız anketler bu seçimi geçen seçime nazaran çok daha önde bitireceğimizi gösteriyor. İnşallah yüzde 50'nin üzerinde olacak" diyen Gökçek, Aralık sonunda kampanyalarını başlatacağını söyledi.

YORUMLAR 6
  • yavuz kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet akın bunlar basit işler. seçimden sonra hallederiz
    Cevapla
  • Hamdi Yalçın 10 yıl önce Şikayet Et
    İYİ MARATONLAR.... (hamdiyalcin1@hotmail.com) İYİ MARATONLAR ... Melih Gökçek artık seçim maratonunda en önde koşacak ve ipi gögüslüyecek,öyle değil mi? Her seferinde ve yaptığım tüm yorumlarda Melih Başkan'ın bir daha Büyükşehir Başkanlığına aday gösterileceğini içimdeki hissiyatım bana söylüyordu.Ve nitekim de öyle oldu.Ha ! Birileri "Gökçek Kıyamete kadar Belediye Başkanı kalmayacak" demişti. Bu düşünceye karşın yaptığım site yorumlarımdan birinde " ...Bütün Ankara halkı , kendisini objektif düşünmek zorunda hissetmelidir. Kıyamete kadar başkan kalmasını kimse istemez ama Melih Başkan mutlaka yeri geldiğinde Jübilesini de yapmasını bilecek olgunluktadır......" DEMİŞTİM. Tebrikler,yolun açık olsun başkanım...
    Cevapla
  • Enes YGT 10 yıl önce Şikayet Et
    Hadi inşaallah. Millet Ankara için senden iyisini mi bulacak Melih Başkan?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Başkan bu temenniler yeter bize !. Başkan Ankara sana minnettar, ben Ankaranın çok kötü günlerini görmüş biri olarak bu günkü dünya şehri Ankara için sana teşekkür ederim !
    Cevapla
  • ahmet akın 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR KARMAŞA VAR HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM MELİH BAŞKAN BUNA CEVAP VER. Keçiören metrosunun güzergahı net değil. Önce Tandoğan dendi. Sonra Kızılay bağlantısı falan dedi Ulaştırma Bakanı. Belediyenin sitesinde iki alternatif görünüyor. Birisi Tandoğan Diğeri Gar Hızlı Tren bağlantısı. İnternette Kızılay Çayyolu Metrosu ile entegre olacağı ve Necatibeye kadar gideceği ifade edilmiş bir sitede. Sayın Başkanın bu konudaki fikrini merak ediyorum doğrusu. Konuyla ilgili bilgiye ihtiyacım var . Açıkçası kızılay bağlantısı olması heyecan verici.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi