O olayla ilgili flaş iddia: Alkol...

Japonya'nın Milli Gün Resepsiyonuna büyük bir ayıp damgasını vurdu.

O olayla ilgili flaş iddia: Alkol...
O olayla ilgili flaş iddia: Alkol...
GİRİŞ 27.11.2013 08:26 GÜNCELLEME 27.11.2013 12:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşma yapmasına tepki gösteren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'e, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız sert tepki gösterdi. Kamer Genç'in ise bunu neden yaptığı anlaşılamadı.

Japonya Milli Gün Resepsiyonu Ankara'daki Büyükelçilik Rezidansında Büyükelçi Kiyoshi Araki'nin ev sahipliğinde düzenlendi. Resepsiyona Emine Erdoğan, Bakan Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ak Parti Dışilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

TERBİYESİZ HERİF

Resepsiyonda Emine Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada CHP'li Genç'in, "Sen burada ne sıfatla konuşuyorsun" sözleri üzerine salonda gerginlik yaşandı. Korumalar Kamer Genç'i uzaklaştırmaya çalışırken, Genç'e Bakan Yıldız müdahale etti.

Bakan Yıldız, Genç'e, "Terbiyesizleşme. Çık dışarı. Terbiyesiz herif" diye bağırdı. Korumalar, Genç ve Yıldız'ı ayırırken, Emine Erdoğan ise o dakikalarda konuşmasına devam etti. Salondan kovulan Genç salon dışında da saygısız ve terbiyesiz hareketlerine devam etti. CHP'li isimlerin bile Genç'ten utandığı görüldü.

ALKOLLÜ MÜYDÜ?

Olaya tanık olan görgü şahitleri, bu terbiyesiz davranış esnasında Kamer Genç'in alkol koktuğunu ifade ettiler.

BAKAN'A "LAN" DEDİ

Kamer Genç'in vukuatları bunlarla da sınırlı değil. Japon misafirlerin olduğu bir salonda yaptığı saygısızlık sonucu Genç'i bulunduğu yerden uzaklaştırmaya çalışan Bakan Taner Yıldız'a "lan" şeklinde hitap etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

BU İLK TERBİYESİZLİĞİ DEĞİL

Kamer Genç daha kısa süre önce, Bakan Fatma Şahin'e hitaben "Acaba Atatürk bu Cumhuriyeti kurmasaydı, siz şimdi hangi devletin vatandaşıydınız ve o makamda oturacak mıydınız? Eğer zaten otursaydınız hangi tarikat mensubu bir kitlenin, bilmem kaçıncı hanımı durumuna düşerdiniz?" demiş, bu ahlaksızlığından ötürü büyük tepki toplamıştı.

BAŞÖRTÜLÜ KIZLARA DA TERBİYESİZ İFADELER KULLANMIŞTI

TBMM'de kadın vekillere pantolon özgürlüğü getiren düzenlemenin görüşmeleri esnasında da Meclis'in sapık zihniyetli provokatörü yine iş başındaydı.

Kendisini ziyarete gelen başörtülü kızlara Kamer Genç şu ifadeleri kullandığın anlatmıştı:

"Bir gün benim odama 3 kız geldi. Şimdi, güzel de kızlar. Başlarını örtmüşler. Ya dedim, bakın, kızlar, şimdi sizin en güzel yeriniz gözleriniz, dudaklarınız, yüzünüz. Dedim ki bu yüzünüzü, saçlarınızı açın. Sendeki de kıl, bendeki de kıl. Yani bunun bir farkı yok ki"

Kamer Genç'in bu sözleri Meclis'te büyük tepki çekmişti.

"SÜNNETSİZMİŞİM, SEDA SAYAN GELSİN BAKSIN"

Kamer Genç, bir diğer terbiyesizliği de Kasım 2011 tarihinde yapmıştı.

TV8'de katıldığı bir programda "Ben Seda Sayan'a birşey teklif ediyorum. Başka nasıl ispat edebilirim? Gelsin bakalım ben sünnetsiz miyim? Sünnetli miyim? Değil mi yani. Bir görmesi lazım. Nasıl ispatlayayım arkadaşım ya." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Genç'in, makamına yakışmayan bu sözleri kamuoyundan büyük tepki toplamıştı.

YORUMLAR 9
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Üstad Necip Fazıl 'ın ÖLÜMSÜZ eseri... " BAY ALKOLÜ TAKDİMİMDİR ". Bunların peşine takılıp GEZİYE çıkan gençlere YAZIK... Ey TÜRK GENÇLİĞİ.. işte örnek aldığın MUASIR bu... DOYA DOYA BAK.. Ey, İMANLI GENÇ !! sen dahi İBRETLE BAK ! bak ki içki denen MERETE bulaşmamakla ne iyi etmişsin haline şükret...
    Cevapla
  • Yusuf BAĞCI 10 yıl önce Şikayet Et
    TUNCELİ ALEVİ TOPLULUĞUNA SESLENİYORUM.. Bu insanın kendine saygısı yoktu sizlere saygısı ve faydası olsun üçbeş çocuğa burs veriyor diye devamla az bir oyla seçmenize hiç akıl, sır erdiremedim meclisi karıştırıyor,yaşına başına göre yapmayacağı ayıp işleri yapıyor siz daha onu seçiyorsunuz pes yani ben ozaman bu işin altında çapan oğlu ararım hizmet istemiyorsunuz ki bu adamı devamlı seçiyorsunuz.
    Cevapla
  • NECDET BOZYEL 10 yıl önce Şikayet Et
    YORUMA BİLE DEĞMEZ AMA DİLSİZ ŞEYTAN OLMAMAK GEREK!!!. burada suçlu sadece bu zavallı mahlukat değil.suçlu onu "benim vekilim de sen ol kamer" diyen tuncelili kardeşlerim.aleviler bu ülkenin en mühim vatandaşlarıdır.çünkü onlar çok dürüst ve kaliteli insanlardır.allah aşkına bu adama haddini siz bildirin! oralara geldiğinde o güzel yüzlerinizi göstermeyin
    Cevapla
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    Tunceli halkına!. bu rezil insanı neye dayanarak seçiyorsunuz. bu sadece tunceliyi değil TBMM'yi değil bütün türkiyeyi rahatsız eden bir insan konumuna gelmiştir. tunceli halkı artık bu insana gereken dersi vermenizi bekliyoruz....
    Cevapla
  • ömer faruk can 10 yıl önce Şikayet Et
    Kamer Genç-Yüzkarası. bence bu adam bütün resmi davet ve resepsiyonlardan tecrit edilmeli hatta milletvekilliğinden atılmalı çünkü böyle bir şahsiyet milletin (Tunceli'li vatandaşlarımızın ) temsilcisi olamaz. yaşanan bu olay milletin ve devletin saygınlığına halel getiriyor.Olayı şiddetle kınıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı