Gaziosmanpaşa adayı Ergüneş mi?

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Avukat İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti.

Gaziosmanpaşa adayı Ergüneş mi?
Gaziosmanpaşa adayı Ergüneş mi?
GİRİŞ 01.12.2013 18:10 GÜNCELLEME 02.12.2013 00:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, teşkilatın ve halkın yoğun isteği doğrultusunda Gaziosmanpaşa Belediye Başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Kulis bilgilerine göre Ergüneş, aday adaylığını açıkladıktan sonra AK Parti'nin Gaziosmanpaşa için kesin adayı gibi...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol yeni dönemde göreve talip olmama kararı almıştı. Bununla birlikte Gaziosmanpaşa'da aday adayı olmamasına rağmen anketlerde İsmail Ergüneş adı hep önde çıktı. Halk tarafından da çok sevilen ve AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ergüneş, yeni dönemde başkanlık koltuğunun en güçlü adayı gibi görünüyor.

Avukat İsmail Ergüneş Kimdir?

Avukat/Hukukçu. 1972 yılı Hatay/Hassa doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Hassa'da tamamladı. 1990 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1994 yılında mezun oldu. Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku alanında tamamladı.

Ak Partinin kuruluşu ile birlikte sırasıyla Ak Parti İstanbul İl Seçim İşleri, İl Hukuk, İl Başkanlığı Çalışma Grubu ve yine eş zamanlı olarak Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlı'ğı Çalışma Grubu ve İlçe Seçim Kurullarında aktif üye olarak görev yaptı.2006 yılında yapılan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinden sonra İlçe Seçim İşleri Başkanı oldu. Türkiye'nin en büyük ilçesi Gaziosmanpaşa'da 22 Temmuz 2007 seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkez Başkanlığı yaprı. 2008 yılında yapılan İlçe 3. Olağan kongresinde İlçe Başkanlığı'na seçildi. Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'nın 4. Olagan Kongresinde tekrar bu göreve getirildi. 24 yıldır kesintisiz Gaziosmanpaşa'da ikamet etmektedir.Gaziosmanpaşa'da 18 yıldır serbest avukatlık yapmaktadır. Evlidir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • metinistanbul 10 yıl önce Şikayet Et
    Gaziosmanpaşa ilçesinde Saadet Partisinin adayı Bilal Ay çalışıyor. Birkaç aydır arazide durmadan çalışan Saadet partisinin adayı Bilal Ay dur durak bilmeden arazide çalışıyor çalışkan genç dinamik biri inşAllah kazanır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz