Erdoğan, 13 Aralık günü açıklıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 13 Aralık 2013 Cuma günü İzmir'e gelerek, Ege Bölgesi'ndeki illerin adaylarını açıklayacak. Erdoğan'ın katılacağı törenin, Karşıyaka Arena veya Balçova Termal Tesisleri'nde düzenleneceği öğrenildi.

Erdoğan, 13 Aralık günü açıklıyor
Erdoğan, 13 Aralık günü açıklıyor
GİRİŞ 04.12.2013 12:00 GÜNCELLEME 04.12.2013 13:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, geçen hafta Muğla'ya yaptığı ziyarette büyükşehir belediye başkan adayı olarak Prof. Dr. Mansur Harmandar'ı aday göstermişti. İzmir içinse Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı aday göstereceğine kesin gözüyle bakılıyor. Erdoğan bu törende ayrıca Manisa, Denizli ve Balıkesir'in de aralarında bulunduğu Ege illerinin adaylarını açıklayacak.

MHP, 8 ARALIK'I İŞARET ETTİ

Siyasi partilerin İzmir'de büyükşehir belediye başkan adayları henüz açıklanmadı. MHP İl Başkanı Necat Karataş, adaylarının 8 Aralık'ta açıklanacağını belirtti. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin de katılacağı, İstanbul'da yapılacak aday tanıtım toplantısında, hem büyükşehir hem de henüz açıklanmayan 20'yi aşkın ilçe belediye başkan adayının açıklanacağını dile getirdi.

CHP'de ise adayların 23 Aralık'ta açıklanması bekleniyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Kubilay'ı anma törenlerine katılmak üzere İzmir'e geleceği, bu ziyarette partisinin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağı öğrenildi.

AK PARTİ İZMİR'DE ‘YILDIRIM' DİYECEK

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için Bakan Yıldırım'ı aday göstereceğine kesin özüyle bakılıyor. MYK'de alınan karar gereği Başbakan Erdoğan'ın 13 Aralık'ta hem Binali Yıldırım'ı hem de Manisa'dan MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'yi, Balıkesir'den ise Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur'u aday göstermesi bekleniyor.

YORUMLAR 1
  • abdurrahman gazi 10 yıl önce Şikayet Et
    Ege Adayları. Ege Bölgesi adayları önemli, merakla bekliyorum.eminim Sn.Başbakan nitelikli adaylar seçmiştir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor