MHP, AK Parti'den İdris Naim Şahin'i istedi

AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, MHP'li Cemal Enginyurt tarafından partiye davet edildi.

MHP, AK Parti'den İdris Naim Şahin'i istedi
MHP, AK Parti'den İdris Naim Şahin'i istedi
GİRİŞ 10.12.2013 15:55 GÜNCELLEME 10.12.2013 18:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kabine revizyonunda kabine dışı kalan İdris Naim Şahin'in Ordu'dan Belediye Başkan Adaylığı için ismi geçiyordu. Ancak Erdoğan, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Enver Yılmaz'ın açıkladı.

MHP, Şahin'in AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı yapılmadığında üzüldü ve eski bakanı MHP'ye davet etti. MHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, eski İçişleri Bakanı, AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin'i MHP'ye davet ederek, "İdris Naim Şahin MHP'ye gelirse başımızın üzerinde yeri var" dedi.

ADAY YAPILMADI, ÜZÜNTÜ DUYDUK

Enginyurt, Şahin'i samimi duygular ile partilerine davet ettiğini belirtirken yaptığı konuşmada, "Ben İdris Naim Şahin ile hayatım boyunca tek bir kelime konuşmadım. Hiçbir zaman bir araya gelmedim. İdris Naim Şahin, AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı yapılmadığında bir üzüntümüzü ifade etmek adına, bir Ordulu olarak düşüncemizi net bir şekilde ortaya koyduk. Uludere olayında gösterdiği duruşundan dolayı, bin 558 PKK'lının onun döneminde öldürülmüş olması sebebiyle, PKK'nın bezine mecliste 'Paçavra' demiş ve bu onuru göstermiş bir insanın böyle bir muameleye tabi tutulmasını, PKK'nın talepleri doğrultusunda olan inancımızdan yani Hasip Kaplan'ın TBMM'de BDP olarak Ordu'nun Büyükşehir yapılmasına 'Evet' ama İdris Naim Şahin'in büyükşehir adayı yapılmasına 'Hayır' demesi karşısında, bir pazarlık sonucu İdris Naim Şahin'in aday yapılmamasına Türk milliyetçileri olarak üzüntü duyduk." dedi.
 
BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR
Enginyurt, "Bu üzüntümüzden hareketle Türk milliyetçilerinin asla partizan olmadığını ve fanatik particilik yapmadığını bütün kamuoyuna göstermek açısından İdris Naim Şahin'in MHP'ye gelmesi noktasında görüş beyan ettik. Kendisinin bize ulaşan hiçbir görüşü yoktur. Biz görüşümüzde samimi duygularımızı ifada ettik. Samimi duygularımızın karşılığını verecek olan İdris Naim Şahin'dir. Gelip gelmemek kendi takdirine kalmıştır. Tekrar söylüyorum, gelirse başımızın üzerinde yeri var" diyerek Şahin'e davette bulundu.

YORUMLAR 7
  • faruk furkan 10 yıl önce Şikayet Et
    İDRİS NAİM ŞAHİN'E YAPILAN KÜRTÇÜ BASKILARI UNUTMYACAĞIZ.. Şimdiye kadar hep ak partiye oy vermiş biri olarak İdris Naim Şahin'e yapılan haksızlıklara tepkimizi koymak için ak partiye bu seçimde ben kendi adıma oy vermeyeceğim. Ak partiye ahmet kayanın sevenleri yılmaz güneyin sevenleri oy versin. İdris Naim Şahin kimin isteğiyle bakanlıktan alındıysa kimi kızdırmamak için Ordu büyükşehir belediye başkanlığına bile layık görülmediyse. onlar ak partiye oy versin. ak partiye oy vereceklere sesleniyorum. ak partiye yine oy verin. ancak kürtçülük politikalarına göz yummayın tepkinizi koyun. Şahsım adına ak partinin hükümetten düşmesini isteyen biri değilim ancak. "TÜRK DİYE BİR IRK YOKTUR" diyen yasin aktaya sahip çıkılmasına pkk a.kayanın yüceltilmesine kızgınım. bunların hesabı sorulmalı.
    Cevapla
  • fatih 10 yıl önce Şikayet Et
    İyi iş çıkardı. Başarılı bakandı. Allah razı olsun. Oyum helal olsun.
    Cevapla
  • HASAN 10 yıl önce Şikayet Et
    İSTEMEK. E biraz naz olacak.hadi bakalım yani hayırlısysa olur.olursada bakalım zaman ne gösterir.tabi gençler anlaşmışsa o başka ama,çaresiz bizler de olur diyeceğiz.
    Cevapla
  • mustafa toprak 10 yıl önce Şikayet Et
    enginyurt,sen SADİ SOMUNCUOĞLUNA TOKAT ATAN. Kabadayı değilmisin.idris naim seni dinlemezse şayet onu da dövecek misin?hayır kötü bir niyetim yok, sadece merak ettim.mhp bu tip dayılar ile dikiş tutmaz...
    Cevapla
  • erdal 10 yıl önce Şikayet Et
    ak partide bu 3. donemi mi bilmiyorum amma eger 3. donemi ise dinlendirilmesi normal. simdi sayin bakan ak partiden kalkip da sirf belediye baskan adayi olamadi diye mhp ye gecer ise bidaha vekil bile olamiya bilir sonucta mhp nin hali ortada ve ustelik akp de falan geldi falan gitti derdi de yok sonucta turkiyemizde zeki adam bol amma onemli olan o zeki insanlari bir orkestra sefi gibi yonetecek taslari yerine koyacak kisinin olmamasi o kisi de erdogan dir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...