Ak Parti'de 3 vekil disipline sevk edildi

Ak Parti'de Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan, Haluk Özdalga disipline sevkedildi.

Ak Parti'de 3 vekil disipline sevk edildi
Ak Parti'de 3 vekil disipline sevk edildi
GİRİŞ 26.12.2013 23:50 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:20
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ak Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik yaptığı yazılı açıklamada İzmir Milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve Ankara milletvekili Haluk Özdalga'nın 'kesin ihracı' için Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini bildirdi. 

Çelik, bu gece geç saatlerde toplanan AK Parti MYK'sından çıkan karara göre gerekçeyi şöyle açıkladı;  "Son zamanlarda parti disiplinine ve politikalarına temel ilkelerimize ve hükümet icraatlarına aykırı, partimize ve hükümetimize tahkir ve tezyif edici sözlü ve yazılı beyanlarından dolayı, tedbirli olarak kesin ihraç edilmeleri talebiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk  edilmelerine MYK'mız tarafından karar verilmiştir."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • murat buyuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    bilel efe'ye. biz başbakanın yaptığı her şeye doğru demiyoruz. sizler başbakanın yaptığı her şeye yanlış diyorsunuz. kendi içimizde hatasını görüyorum partimin. lakin başbakanıma karşı kurulan yıkım ekibini görünce ona sımsıkı sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. en azından başbakanımız, karşı saldırıya geçenlerden daha çok bu ülkenin değerlerine sahip. en azından BM'ye, ab'ye, İsrail'e, ABD'ye yaptıkları haksızlıkları yüzüne vuran ilk ve tek başbakanımızdır. ne demirel ne çiller ne bahçeli ne Ecevit ne İnönü ne başkası bir hece dahi kuramamıştır zalimin karşısında. yoksa hatasını görmüyor değiliz ama saldırılar kenetlenmemizi sağlıyor.
    Cevapla
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    ah başbakanım ah!. seni anlayan sana sadık olabilecek insanları hep kapından gönderdin . aday oldular yüzüne bile bakmadın ço mu zor ya 500 tane adam gibi adam bulmak??? iyi günde kötü günde yanında olacak adamlar ! ah başbakanı m ahhhhh!!!
    Cevapla
  • recep gökçe 10 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler sayın istifacılara, akpartiden vekil olan chp'lilere. gemi su alacak diye tam zamanında, fakat bunlar değil, adam yokmuş gibi bu eski chp'lileri vekil yapanlar utansın, bizimki kuzu bunlaro kazanalım, al bakalım size, tebrik ederim sizi istifacılar, Akpartiye az bile yapıyorsunuz, eskimiş chp'lileri hem vekil, hem bakan yapanlar utansın da, doğru-dürüst dava adamlarını vekil yapsınlar, yok şurdan chp'li koyarsak akpartiden seçilir, yok burdan mhp'li koyarsak akpartiden seçilir, yok şurdan cemaat mensubu koyarsak akpartiden seçilir dersiniz ve boyunuzun ölçüsünü böyle alırsınız, yakında 100'e düşerseniz bir daha FİRASETi elden bırakmazsınız, ama bir daha bu günleri de bulamazsınız..
    Cevapla
  • Bilal EFE 10 yıl önce Şikayet Et
    Hükümete En Çok Zararı Kim Veriyor. Hükümete malesef en büyük zararı kayıtsız şartsız yapılan her uygulamaya "Başbakan ne yaparsa doğru yapar" mantığında olanlardır. Yanlışa yanlış demedikten sonra temiz toplum nasıl olunacaktır?
    Cevapla
  • serkan saymaz 10 yıl önce Şikayet Et
    her operasyonu, tuzaği, şer görmeyin... her şerde bir hayır var.. toptan temizlik başladi.... millete sevdali olmayan durmasın orda...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı