'Cemaat 10 yıldır yolsuzluğa ortaktı'

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Konya'nın Kulu İlçesi'nde yolsuzluk operasyonuna değindi.

'Cemaat 10 yıldır yolsuzluğa ortaktı'
'Cemaat 10 yıldır yolsuzluğa ortaktı'
GİRİŞ 11.01.2014 13:37 GÜNCELLEME 11.01.2014 13:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

''Hiçbir belediyemizde yolsuzluk olamaz'' diyen Demirtaş, görevden almalara ilişkin de ''Cemaat taciz ateşi yaptı, bunlar da panik halinde görevlileri tasfiye ettiler'' ifadelerini kullandı. Demirtaş konuşması sırasında ezan okununca sustu ve ezanın bitmesini bekledi.

İşte Demirtaş'ın konuşmasından satır başları:

BİZİM BELEDİYEMİZDE YOLSUZLUK OLMAZ

''Neden BDP'den korktukları belli oldu. Hiçbir belediyemizde yolsuzluk olamaz. İhalelerle zenginleşsin diye belediye başkanı seçmiyoruz

İNANMAYANLAR BUYURSUN GELSİN

Gerçek barışın ve kardeşin tek teminat olmasını anlatmamız lazım. Asıl birlik projesinin BDP olduğunu anlatmamız lazım. Kendi dilimizle kültürümüzle hep bir arada birlikte olduğumuzu göstermemiz lazım. Yolsuzluk yapmadan, hırsızlık yapmadan bir kentin nasıl yönetilebileceğini gösterebiliriz. Buna inanmayanlar buyursunlar gelsinler görsünler. Bütün adaylarımızla el ele vererek bu halkın başarısı için çalışacağız.

BAŞBAKAN'IN SÖYLEDİKLERİ YALAN

Bu kadar engellemelere rağmen, başkanlarımız kaynaklarının azlığına rağmen başarılar sağladı. BDP'nin farkı budur, Belediye halkın öz malıdır, biz o varlığı yeniden halkla buluşturmak istiyoruz. Sizler ne istiyorsanız, belediye buna uymak zorundadır. Biz bunu yapmak istiyoruz. Ortaklaşa en dürüst çalışmaları nasıl yapabiliriz bunun peşindeyiz. Başbakan ne diyor; BDP'nin belediyeleri bir şey yapmıyor, sokaklar çöp kokuyor diyor. Bunların tamamı yalan, işte bu kadar yalan konuşursan foyan ortaya çıkar, yalanların ortaya çıkar

BİZİM NE YAPTIĞIMIZ BELLİ, SİZİN PARALARI NE YAPTIĞINIZ ORTADA

Diyordu ya BDP'li belediyeye parayı gönderiyoruz, ne yaptıkları belli değil. Bizim ne yaptığımız belli de sizin ne yaptığınız, paraları ne yaptığınız ortaya çıktı.

DEVEDE KULAK DEĞİL

Ortaya çıkanlar devede kulak değil. Daha geniş araştırma yapılsa, savcılar tam anlamıyla doğru soruşturma yapsa her şehirde AKP'nin yolsuzluğu ortaya çıkar.

CEMAAT TACİZ ATEŞİ YAPTI, BUNLAR DA PANİKLE GÖREVLİLERİ TASFİYE ETTİ

Cemaat taciz atışı yaptı, bunlar da panik halinde cemaate yakın bütün görevlileri, yetkilileri tasfiye ettiler .

CEMAAT 10 YILDIR YOLSUZLUĞA ORTAKTI

Siz Hz. Muhammed'in yolundan yürüyoruz diyemezsiniz. Cemaat de 10 yıldır yolsuzluğa ortak oluyordu. Şimdi çıkar çatışmasına düşünce ortaya çıktılar. Bunların hali tencere dibin kara seninki benden kara. Müslümanlıkmış gibi görünüp zalimle yürüyen başka bir iktidar olmadı .

ON BİNLERCE SUÇSUZ İNSANI İÇERİ ATTILAR

On binlerce suçsuz, günahsız insanları bu güvenmedikleri yargıya teslim edip içeri attılar. 75 yaşında nineler var cezaevinde. Başbakan 'yargıya güvenmem' diyor. Sen yargıya güvenmezsen biz niye güveneceğiz. 'Bilal Erdoğan'ı bu yargıya teslim etmem' diyorsun da bu anaların evlatları seninkinden daha mı değersiz

VALİ VE KAYMAKAMLARI GÖREVDEN ALACAK

Şimdi diyecek ki yargı bağımsız... Geçen hafta çeteler var diyordun.. Yüzlerce polisi görevden aldı, daha valileri alacak, kaymakamları alacak Neden alacak? 3 tane bakan çocuğu için.. Roboski katliamında 34 kişi paramparça olacak, savcı 'kimseyi yargılamaya gerek yok' diyor, kimseye dava açılamıyor.''

YORUMLAR 3
  • erdal oz 10 yıl önce Şikayet Et
    Yolsuzluk Nedir????????. Bdp li belediye başkanlarının seçtirilmesi başlı başına bir yolsuzluk değilmidir demirtaş efendi. Zoraki oy toplamaları bilmeyenmi var. Sen onu benim külahıma anlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    vallahi bunlar mehepe ile chp den daha iyi siyaset yapıyor. mehepe ile chp ak parti karşısında kim olursa körü körüne savunur ama bdp bildiğini ve ortada olan şeyleri konuşuyor savunuyor yani mehepe ile chp gibi sadece kendi çıkarını düşünmüyor bıraksalar bdp bunlardan daha vatansever ve daha milliyetçi olduğunu kanıtlar.
    Cevapla
  • hasan şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir.. Türkiyede yolsuzluğa bulaşmamış tek parti bdp dir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!