Ak Parti'nin netleşen İstanbul adayları

Başbakan Erdoğan'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları tamamlandı. Erdoğan, Binali Yıldırım, Kadir Topbaş ve Aziz Babuşçu ile görüştü. İşte netleşen isimler:

Ak Parti'nin netleşen İstanbul adayları
Ak Parti'nin netleşen İstanbul adayları
GİRİŞ 19.01.2014 19:03 GÜNCELLEME 21.01.2014 11:24
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Osman Ateşli'nin haberi

NETLEŞTİĞİNİ ÖĞRENDİĞİMİZ BAŞKAN ADAYLARININ BAZILARI

Görüşmeler sonunda edindiğimiz ilk bilgilere göre;

Anadolu Yakası:

Pendik Kenan Şahin,

Kartal Temurhan Yıldız,

Üsküdar Hilmi Türkmen,

Tuzla Şadi Yazıcı, 

Çekmeköy Ahmet Poyraz,

Adalar Coşkun Özden,

Maltepe Prof. Dr. Edibe Sözen,

Kadıköy Hurşit Yıldırım,

Şile Can Tabakoğlu,

Sultanbeyli Hüseyin Keskin,

Ümraniye Hasan Can,

Ataşehir Nimetullah Topu,

Sancaktepe İsmail Erdem,

Avrupa Yakası:

Başakşehir Mevlüt Uysal,

Esenler Tevfik Göksu,

Bağcılar Lokman Çağırıcı,

Beşiktaş Zeynel Abidin Okul

Bahçelievler Osman Develioğlu,

Avcılar Bayram Şenocak,

Fatih Mustafa Demir,

Arnavutköy Haşim Baltacı,

Sultangazi Cahit Altunay,

Beyoğlu Ahmet Misbah Demircan,

Şişli Mukadder Başeğmez,

Güngören Şakir Yücel Karaman,

Bayrampaşa Atilla Aydıner,

Kağıthane Fazlı Kılıç,

Bakırköy Mehmet Emin Ertekin,

Esenyurt Necmi Kadıoğlu,

Çatalca Savaş Barutçu,

Zeytinburnu Murat Aydın,

Sarıyer Sedat Özsoy,

Küçükçekmece'de Temel Karadeniz'in

belediye başkan adayı olarak gösterileceği öğrenildi.

4 İLÇEDE YENİ ANKET ÇALIŞMASI YAPILACAK

Beykoz, Beylikdüzü, Eyüp ve Büyükçekmece'de yeniden anket çalışması yapılması yönünde karar alındığı öğrenildi.

Silivri, Gaziosmanpaşa da görüşülmesi sonraya bırakılan ilçelerden olduğu ifade ediliyor.

GÖZLER AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAYDI

Başbakan Erdoğan, belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarına dün Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda sürdürdü. Partinin Seçim Üst Kurulu'nun il il plaka sırasına göre devam ettirdikleri çalışmalarda artık sona aşamaya geldiği öğrenildi. İlçe belediye başkan adayı gösterilecek isimlere partiden 'hayırlı olsun' aramaları yapılırken, netleşen isimlerin çok kısa bir süre içerisinde resmen açıklanacağı öğrenildi.

ERDOĞAN ÖNCE BİNALİ YILDIRIM VE KADİR TOPBAŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Başbakan dün gün içinde Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım ile İzmir'in ilçe belediye başkan adayları ile ilgili bir görüşme yaptı. Binali Yıldırım'ın ardından İstanbul'un adayları ile ilgili yeniden aday gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile İstanbul'un ilçe belediye başkan adayları ile ilgili bir görüşme yaptı.

ERDOĞAN-TOPBAŞ VE BABUŞÇU GÖRÜŞMESİ

Başbakan Erdoğan'ın bu iki isimle görüşmesinin ardından Kadir Topbaş ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile birlikte üçlü bir görüşme yaptığı öğrenildi. Erdoğan'ın Seçim Üst Kurulu'nun oluşturduğu listeyi son kez bu iki isimle istişare ettiği yine alınan bilgiler arasındaydı... Bu üçlü görüşmenin sonunda İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarının büyük ölçüde kesinleşmiş oldu.

Cumartesi günü yapılan toplantıda İstanbul ve İzmir'in ilçe belediye başkan adayları listesinin görüşülmesinin pazar gününe bırakıldığı bilgisi aktarılmıştı.

ERDOĞAN  PAZARI İŞARET ETMİŞTİ

Erdoğan cumartesi akşamı bir gazetecinin, "Çalışmalar nasıl gidiyor, sürpriz isimler var mı?" şeklindeki sorusuna, "Yarın (Pazar) bitince açıklayacağız" karşılığını vermişti.

E- posta: osman.atesli@haber7.com

Twitter: @oatesli

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 46
  • ayhan kara 10 yıl önce Şikayet Et
    pendik de mevcut adayı istemiyoruz. pendikliler mevcut adayı kenan sahini istemiyor istemiyoruz dosyaları bugun cem tv de tuncer ozyavuzun elınde ve onunde olan ve teker teker patlayan dosyalı aday istemiyoruz partimizi çok seviyoruz ama kenan şahın ı değil bu adayları açıklayanlar bırdaha dusunsunler pendik anadoluya açılan buyuk bir kapıdır bu kapıyı kapatmayın
    Cevapla
  • ismail 10 yıl önce Şikayet Et
    pendik zor durumda. sayın basbakanımız her yerde sürprüzler olacak demiş ve beklemekdeydik ama ne yazıkki tüm ilçeler aynı br pendikli olarak aynı adayı görmek beni ve yakın çevremi üzdü. anketler yapıldı temayul yapıldı sonuçları açıklanmadı neye gore bu isimler tekrar aday gösterildi gençleri hep tribunde tutmak yakışmaz gençleri sahaya sürünki enerji katsın... dünya lideri R.TAYYİP ERDOĞAN...
    Cevapla
  • cihat erdoğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    esenlerde büyük şok yasıycaklar. mevcut başkanın pervasızca reklamlara döktüğü paraları heryere kendi resimlerini asarak sozde yaptıgı hızmetlerle milletin başına kakıyor. halk bilinçleniyor gençnufus fazla ve gençler artık okuyor biliyor kanalları ayagına cagırıp şunu yaptım bunu yaptım şov yapmak mıbelediyecilik baskan patron bizde işçi bu sefer sana oy yok... MTG.
    Cevapla
  • ilhan gür 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Kanbur'a devam. ? Öğrenciler sınıfta yer olmadığı için çöp kovası ile yan yana oturuyor. Öğretmen masası kitap dolabının altında. Kalktığında kafalar dolaba tosluyor. Prefabrik bina yapılırken yapılan ayak diretmeler de cabası. Diğer ilçelerde belediyeler İHL lere saray yaparken Beykoz'da çivi bile çakılmadı, çaktırılmadı. Bunları da biliyor musun sayın Şuayib Konuyu bilmiyor da konuşuyorsan mail adresi ver istediğin kadar bilgi belge göndereyim. Doğruyu bilip de gizliyorsan haksızlık karşısında susan ... Sonra Çelikbilek'e düşman falan da değiliz. Her aday oluşunda da oy verdik. İHL yi tapusuyla geri verdirsin elini ayağını öperim. Oy da veririm. Allah cc adına söylüyorum.
    Cevapla
  • ilhan gür 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Kanbur. Kim olduğunuzu bilmiyorum ama anlaşılan konu hakkında birazcık bilginiz var. Fakat ben 22 yıldır bu işin içerisindeyim. Bu arazi ilk bağışlandığında İHL olması kayıt ve şartıyla bağışlanmış bir arazi. Kasaroğlu Vakfı daha sonraki bir olay ve yine de İHL nin devamı ve 28 Şubatçıların el koyma girişimleri üzerine kurulmuş bir vakıf. Arazinin ve binaların şu anki vakfa devredilmesinde Çelikbilek'in ilgisi yok diyorsunuz. Çok eminmisiniz. Çok eminseniz Allah cc ü şahit tutarak buradan yeminle cevap verebilirmisiniz ? Sayın Çelikbilek o dönem söz konusu vakfın başkanlığını yaptı mı yapmadı mı ? Şu an da o vakfın resmi mensubu mu değil mi ? Sonra devreden Kasaroğlu vakfı ile devralan ... isimli vakfın Beykoz yöneticilerinin bir kısmı aynı şahıslar mı, değil mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...